SpesiCeci:

Så va helgå snart over nok ein gang! I går stod eg inne på Kilden å solgte sko i finveret, mens alt eg egentli ville va å ver med Junhild å Ivar opp i trekket. Får ta det igjen ein aen gang. Me va på party på kvelden, der va det hæla i taket å tenna i tapeten. Sture va ikkje heilt med på tanken med sving på kjøkkenbordet, så den drøyde me, men me fekk hvertfall svingt fra osse. Eg savne Ivar på svingkurset!!!

Ein aen ting eg har lert den siste uka e at særemne kunne eg godt vert foruten. Meg, Kristine og Tone Elin e nå hvertfall kreative, den ska me ha. Nå e d bare å se om det holde mål!

Eg har desverre ikkje så mye spennende å sei som Bente, så eg takke for meg å seie: ha ein fortsatt fine dag! :D

Bente har Fritid!

4122-28

Fritid....smake på ordet.....rrrrrule det rundt i munnen...ta det ut etter "d'en" og legge det varsomt i handflata og kooooze mykt på ordet....fritid er eit fint ord:-D

Har begynt å jobbe mindre nå som Julen er over (skriver Julen med stor bokstav fordi det er eit substantiv for meg, eit stort styggt troll som kommer og tar Fritid til fange) Nå slutte eg faktiskt halv 4 på mandager og klokka 4 på onsdager. Sååå herligt å endelig få kunne gjøre det eg har lyst til, lage kort, som du ser skrytebilde av ovenfor:-D  Så har eg og fått laga eit par sider av albumen min. blir i godt humør av sånt:-D eineste som plager meg litt er at eg ennå holder på med 2003/2004. hehe, ikkje så kjekt som å lage i nåtid.
ikkje at det er mulig heller fordi dei ligge godt(?) lagra på pc'en og er sikkert ikkje i fare for å bli fremkalla før neste år:-D

Når me snakker om Fritid, så har eg faktiskt fri på lørdag OG!  to frilørdager på rad, det tror eg ikkje har skjedd siden krigen! men det er jo for å sikre oss at stakkars bente ikkje kollapser heilt etter det enorme arbeidspresset hu har vært utsatt for:-D hihi.

Skal snart på swingen nå. det er gøy på swinge, sjøl om me nå har begynt på videregående 1 og der er det mange mindre gode folk enn det var på videregående1 og 2 når me var samla. men men, som instruktøren seie, det er bedre å ver best på videregående 1 enn å ver dårligast på videregående2:-D
og så får me jo finpussa teknikke.....ehh...kefor ein teknikk? hihi

Skikkelig trøtte nå! lure på kossen det har seg, at dess meir timer søvn du får, dess trøttare er du om kvelden. og vartfall når du står opp! då må du jo dra deg opp etter trusestrikken om morningen viss du sove til 12 ein lørdag. vartfall min erfaring.


Sommerl
Dette er ein rare luring som eg sko ønska at eg likte. Blir stress neri syden viss dei ikkje har smirnoff ice. då blir det som i tyrkia, drinks only:-D  søren så leie av Mai Thai , sex on the bech og diverse andre paraply ting når eg kom heim. Det var så gale at eg ikkje orka å bruke prarplyen når eg gjekk tur, SJØL om det pøsde ner med regn.  Men eg har lurt litt på om eg gjerne skal tviiiiiinge meg sjøl...får frysninger bare med tanken....å drikke vin neste gong eg drikker...yummi:-( får ha med reserve drikke viss det ikkje går:-D  nogen som har tips om ein vin som ikkje smage vin men som du blir full av? hehe. ein god nybegynnervin?

Ben: Januar 2006!

Endelig år 2006! Lure på kossen dette året komme til å gå....om eg kan lese på bloggen min i mai og se at eg gjor akkurat det samme i fjor i mai...hehe:-D nei, i år ska eg gjer alt for at det skal bli et kongeår! 

Eg har jo starta året godt. eg har jo blitt tante!!! yeah yeah yeah! Til Yuna Simonsen som hu ska hetta. Hu er dødsliten og mega skjønn! me har ikkje heil fonne tonen ennå, men me skylde på litt luft i magen.....hos henne vel å merke:-D thihi:-D men eg skal passe å bli den beste tanta i verden...hehe:-D glede meg til å passe på henne. Skal bli gøy gøy! endelig nogen på mitt nivå å lega med:-D hihi

Så skal jo eg og Cecilie ut på tur allerede i februar. Gjett kor!!!  SYDEN! yeah! glede meg storveis. første gong eg har reist til syden utenom sommerferien, og så er det jo ikkje feil at me får det gratis heller! alt me trenge er lommepenger og litt godt humør! hihi!

Glede meg til lørdag! då er det første gong på leeeenge...faktiskt siden november.... at eg har ein lørdag fri. nesten så eg lure på ka i alle dager eg skal finne på...hehe:-D ikkje er eg i bakrus og ikkje skal eg på søndagstv sjå ak:-D hehe----men eg tror nok eg finne på noge. det er så masse ting som eg har lyst til å gjere, som eg aldri får gjort. laga kort eller scrapbooking sider e jo ein begynnelse.....sukk...det er eit travelt liv! hehe

På mandag var eg og i årets første bursdagsselskap. Juni fyllde året! 22 år og greie:-D Der fekk me kjempegod kake og såg på Dansefeber.

I helgå hadde eg og ein aller tiders bytur med Sture og Co. den var faktiskt ikkje planlagt..(alle i salen gisper)...jepp, eg vet det ikkje er meg å ikkje planlegge ting...hehe, men det gjekk visst ganske så fint" hehe. eg og sture rulte dansegolvet på Hexagon. Det er SÅ gøy å danse swing med nogen så kan det. Oppfordring til alle gutta! SWING ER TINGEN! hehe:-D  Cecilie var så snill å kjørte oss til byen, sture var snill utpå byen og så blei eg henta av erlend så då blei det minimalt med utgifter:-D yeah yeah yeah!

SpesiCeci: HAPPY NEW YEAR, alle samen

Oi oi, det va flaut lenge si sist oppdatering på denne siå, ka skyldes det?
Vell, eg ska ikkje komma opp med dårlige unnskyldninger, fra mi sia e d enkelt å greit latskap! Hehe :)
Me hadde ei koselige nyttårsfeiring heima hos meg. Det va 4 festkledde jenter som stelte t ein kalkun heilt på egenhånd. Aplaus for det!!! ;) Me fekk skutt opp rakketter og tent på tankser å alle va glade å fornøyde. Eg va ekstra glad, for eg fekk den "mystiske" gaven i pakkelegen (som egentli ikkje va så mystiske after all). 

Anne har reist t SriLanka, snufs! Misunne hu her eg sitte å skrive mens regnet piske på vinduet. Eg meine det e for seint me høstver nå, det e jo snart vår. Når me snakke om vår, eg glede meg t sommeren :)

 

hits