Ben: Perfekt dag

-Sove leeenge. Begynne på jobb klokka halv 12, fått lønn
-Roligt på jobb, heeerlig, sjokolade,  skive med fisk i tomatsaus, sjokolade
-Slutte jobb halv 7, skive med fisk i tomatsaus
-Trene til 8, yeah, vann
-Dusje, karaoke, pysjamas og tøfle
-Koke mislykka ris, men fiksa biffen
-Bali gryte med kylling, goooood
-Ugly betty, Is med sjokoladesaus
-Lost, sjokolade
-Nypd blue, sjokolade
-Meir sjokolade?


Cec: happy ending

Ja, så nå satse eg på at historien min har en happy ending. Eg trodde jo det sist gang di sa di hadde funne kofferten min og, men alle gode ting er... to?
Di ringte nå hvertfall fra Clarion Hotel Royal Christiania i Oslo å spurte om eg hadde vert på hotellet deiras i helgå. Eg bare: nei, men eg tippe kanskje dokk har ein koffert der som e min. Hu bare: ja det hadde di. Å alle bare: jeeei! ;) Så nå vett eg det e min, for hu sa at matte bøkene mine ligge oppi. Så nå blir det spennende å se om eg får ann til Stavanger i løpet av uka ;)

Kofferten ligge by the way på samme hotel som eg ska på når eg ska på familytur om to uker. Tilfeldighet? :P

Cec: del2: klage, klage, snufs, snufs

...og når eg på lørdagskvelden klokka 9 reiste t Stavanger for å hente den etterlengte kofferten min, så viste det seg at det va feil koffert!! :O Å ikkje bare feil, men det va akkurat den same som stod igjen på bussen, som va den personen som hadde tatt min sin. E d mulig? Eg spurte jo når di ringte om di va sikker på at det va min, så sa di jo at jada, det va den di hadde bytta på Kjevik. Jeah right, koss e d mulig egentli? At di va å bytta koffertene å eg fekk akkurat den samme tilbake? Nesten så eg lure på om noen kødde med meg. Lure på kor kofferten min e nå. Haha. Kanskje i syden? ;) Eg syns synd på han mannen som fikk alt skittentøyet mitt med seg, haha! Så då ser det ut som om eg må bruke disse klærne ei stund, hahaha :P

Cec: klage, klage, snufs, snufs

For alle dokk som ikkje kan fordra at eg klage kan bare slutte å lese med ein gang for det e nok det eineste eg komme t å gjør i dette innlegget. For å sei det sånn... i går va ikkje den bestaste dagen i hele mitt 22 år lange liv.

Det begynte vell egentli på torsdagen når eg egentli sko hjem. E 18 va stengt heile dagen så eg kom meg ikkje t togstasjonen. Dermed blei togbilletten min ubrukelig. Men me hadde det nå koselig alikevell med film, is, skive med vossafår og sitron te. Når eg våkna neste morgen snødde det fremdeles, men e 18 va heldigvis åpen for trafikk, så då endte det opp med at eg sto å hutra og frøys i snøveret i 45 minutt før bussen kom å plukka ein blaut Cecilie opp fra snøen. Turen tok lenger enn lenge, men det va forsåvitt greit, siden eg hadde 2,5 timer på meg :)

Eg kom meg t Kristiansand i motsetning til kofferten min som hadde bestemt seg for at Kjevig va mye mer spennende. Kanskje han va klar for ein sydentur isteden for Stavanger? Det va då altså ei dama som hadde tatt feil koffert. Kjeeeeekt! Uten kofferten min gjekk eg i skranken for å få meg ein togbillett(som eg ikkje hadde gidda å kjøpe på forhånd siden eg ikkje visste ka tog eg rakk). Då mannen i kassen sa at det ikkje va plasser ledig såg eg heile livet mitt rase sammen. Eg hadde mest lyst å legge meg på bakken å begynne å grine. Men heldigvis sa han tidlig nok at eg kunne få billett for det, bare uten seteplass...

Så der stod eg på togstasjonen, uten koffert og med billett uten seteplass. Kanon dårlige pga av forkjølelsen hjalp liksom ikkje på. Lenge siden eg har vert så trist. Hahaha! Men eg kom meg nå hjem. Satt meg i kaffeen så eg slapp å STÅ fra Kristiansand til Stavanger. Takka gud for det, for toget tok ca 4 timer pga av sterk vind i fra Egersund til Stavanger.

Mannen i Arendal ringte å sa at kofferten min stod i Kristiansand å at di sko sende ann med buss til Stavanger. Blir spennende å se ka tid eg får den. Han sko ringe men eg har ikkje hørt noe ennå. Lure på koss det går... stakkar kofferten min aleine på buss for første gang!

Cecilie: sn, sn og atter sn

Her i Grimstad e d, som dokk sikkert har lest og sett, ville tilstander. Her har det snødd vannrett siden tirsdag. Eg trenge vell ikkje å sei at det har komt ganske mye snø ;) Men det som e litt morsomt skjedde i går etter eg hadde vert hos Anette å spist pizza og sett Nattsvermeren. Va så heldigge å bli kjørt til døra, men når eg sko vri nøkkelen om så viste det seg jo at låsen hadde frøse fast. Sjakktrekk... Itte mye om å men så fekk eg tak i han eine som bor her, han kom opp for å låse opp for meg, men det va ikkje lettere for han. Det va då eg kom på den smarte ideen om å gå andre veien for han eine har terrassedør på rommet. Då måtte eg gjennom ein stoooor hage. Siden det blåse sånn e det jo typisk mye snø på ein plass. Så eg gjekk gjennom hagen med snø til livet. Det e det tyngste eg har vert med på på lenge. At eg e forkjølte gjorde det ikkje bedre, så tilslutt va eg så utmatta at eg bare ville legge meg ned å gi opp. Men eg kom meg til døra. Men det viste seg at døra gjekk utover å at det va ein halv meter snø forann den.
Hmm... ka sko me då finne på? Det endte då hvertfall med at eg krøyp gjennom vinduet på soverommet ;) hahahah! Når eg kom inn va eg så sliten av eg va heilt kvalm! Heheh

Så når eg våkna i dag va det jo komt ennå mer snø. Eg vurderte å ikkje gå på skolen di første timene å sko inn på fronter for å se ka me sko ha om i dag å då stod det beskjed om at di to første timene va avlyst. Jeii! Så blei den neste timen avlyst åså to til, så nå har eg bare to timer igjen plutselig.

E18 mellom Grimstad å Kristiansand e jo stengt, så det blir spennende å se om eg komme meg hjem som planlagt eller om eg sitte værfast i Grimstad. Bra eg e i hus og ikkje i bil iallefall ;)

Ben: + og - med singeltilvrelsen

1. Du har ingen til å renske ut alle håra fra sluken i dusjen- Sett fra den positive siden så er det litt greiere å renske sluken når du vet at alle håra stammer fra deg selv;)

2. Du må gjere alt husarbeidet sjøl- Då blir det vartfall ingen krangler, og du sleppe å alltid rydde vekk dei sure sokkene deiras fra badegulvet og finne den kvite nydelige toppen din sammen med den rosa nye toppen din....i vaskemaskinen...ikkje fullt så kvit lengre

3.  Du må alltid handle mat sjøl- Du kan alltid handle det du liker og trenger ikkje bry deg om at han ikkje liker verken, mais, løk, kvitløk eller paprika i maten.

4. Du må altid ordne det praktiske i huset- Ehh....ke har me foreldre til?

5. Du må alltid vanne plantene sjøl- Haha, du syns du ser det hadde blitt gjort ,uansett  om du hadde hatt mann eller ikkje. dessuten så hadde han ikkje fått lov;)

6. Du må kjøpe all sjokoladen sjøl- Ja så vet du vartfall at den ligg der du sist la den..viss du ikkje trøstespiser i søvne da?

7. Du må alltid lage middagen- se punkt om handle mat+ meir mat til deg selv;)

8. Du har ikkje nogen ved din side i senga- du slipper å våkne klokka 6 av ringeklokka hans ringer, mens han sover så tungt at han ikkje hørre den, til slutt må du hoppe over på hans nattbord å skru den av.

9. Du sliter litt med økonomien rett før lønna kjem- Du slipper at han bruker opp alle sparepengene på ein båt til 100 tusen;)

10. Du har ingen å krype opp i armkroken til når du ser tv-  Ha, kor ofte skjer det? og dessuten er det alltid fotballkamp når yndlingsserien din går uansett.


Ben: Sndag

Nå sitter eg her då...søndag. søndager er alltid litt vanskelige. For egentli så har du lov å sitte på sofaen heile dagen og bare se tv og spise snob. Uten at nogen kan klandre deg for det. Men det er litt kjedelig å gjer det ein heile dag,  aleine. det er og fint ver ute, og det er ekstra skam å sitte inne når det er fint ver ute. og dessuten så føles det som om du kaster bort ein dag av livet ditt. Men, kem har sagt at det ikkje er kvalitetstid å bare slappe av...ein dag i uka, siden me stresser rundt og skal "gjere" noge resten av ukas 6 dager.  Men eg vet av erfaring at eg kommer og føle meg ensom og left outside alone viss eg ikkje finner på noge sosialt før eg legger meg. Nogen som melder seg frivillig?

Nå har eg dusja og spist frokost. Ein frokost som endte med vondt i magen. Ka hadde du til frokost då? tenke du kanskje, siden du fekk vondt i magen? Jo eg hadde havregryn og melk med aprikossyltetøy. Men eg er ikkje like overraska som deg over at eg har vondt i magen....for eg tåler jo ikkje melk. Men havregryn skal eg spise forde om;)

Nå er heile vasken oppfylld med planter som har krøpe ut av potta på jakt etter vann, vinduskarmene skriker etter støvtørk, speilet på badet gisper etter luft, vinduene etser snart vekk under all skiten (fint ver=skittne vindu) Gulvene har annlagt sin egen hybelkaninfarm, skittentøyskurven vibrerer av dårlig lukt.  Eg må nok bare bite i den sure filla og gå i gang med det uunngåelige.


Viss eg ikkje gjer lyd innen mandag, så har mitt sosiale prosjekt failed og eg blei spist opp av skadedyra i skittentøykurven.

Wish me luck.....I'm going in!

Cecilie: Stavangerbesk

Åååå- det va så herlig å ver hjemme sist helg. Her i Grimstrad snødde det som bare det på både tirsdag, onsdag og torsdag. Meg, Erlend og Erik tok hjulene fatt og kom oss til Stavanger med et stopp i Søgne der me fekk vaarm, god te og popkorn , og et pølsestopp utfor Egersund :)

Selv om det va komt mye snø i Grimstad va eg ikkje ennå lei av snø, så meg å Brigt tok turen opp til Røldal :) Der va det snø i masse vis å me fekk stått på snowboard å slalom i både nydelig ver å føre.

Etter turen bar det bort t Bentes flotte leilighet. Der satt me å pjatta om både stort og smått, herlig å ver hjemme igjen :) Me fekk spist nonstop å sett tv og :) På lørdags formiddag tok meg å Anita turen bort til mitt andre hjem, nemlig kvadrat. Det hadde eg savna. Eg gjekk amokk med gavekortene mine, å fekk nesten brukt opp alt eg hadde på di :) Det måtte jo kjøpes inn festkler til den store annledningen som skulle finne sted seinere på kvelden. Når eg kom hjem fekk eg god mat og sunge litt karaoke med Kirsten.

Så va det duga for fest hos na Bente. Hu hadde pynta med balonger og hadde gjort det rektig så koselig. Det va jo tross alt borsdag då;) Tusen takk for ein perfekt kveld Bente :)

På søndagen blei det ennå mer karaoke. Eg syns synd på resten av familien som måtte sitte å høre på dette, menmen, eg e jo tross alt heima max ein gang i måneden så di får bare holde ut ;) Me kom oss tilslutt tilbake til Grimstad, der meg å Hilde lagte oss et bedre måltid med Nachos ;) m-m-mmm!

Denne uka har det blitt mye skole og lite trening. Me holde på å lage et tv-innslag til ung som går på tv-agder. Erik, Hilde og megselv lage repotasje om kossen du kan slå i hel en ettermiddag i Grimstad. Me blei ferdige å filme i dag så det blir spennnende å se koss det ferdige produktet blir ;)

Nå sitte eg å vente på ak som ikkje kan ver så mye mer enn en halvtime unna. Dokk får ha ei strålande helg gutter og jenter :)

Ben: Barneselskap!

4122-70

Dette seie vel alt!!!

Siden nesten alle som leser denne bloggen faktiskt var på det store Borsdagspartyet med stor P. og O og ikkje u, så er det vel ikkje så nødvendig å gå i detaljer?

Meeeen....eg gjer det forde om;) haha, neida, skal korte ner på dei 6 A4 sidene som eg har kladda...på ark

Først var det duka for bordkort der alle hadde fått kvar sitt meget flatterende bilde delt i to. det var litt forvirring når alle skulle finne plassene sine. det blei til og med full krangel om godstolen, den brune altså. eller....var det bare innbilning?

Utpå kvisten vanka det ei utsøkte gourmet sjokolade kake som var kalla for Kalle Kanin. Den blei slukt med rubbel og bit...hrmmm;) så var det fiskeleken? vet du ikkje ka fiskeleken er? alle borsdager med respekt for seg selv har fiskeleken! men det kan ver du har vært i ein bursdag, for der har dei aldri fiskeleken har eg hørt. fiskeleken er vartfall ein utrolig god måte å engasjere litt enkle personer på for å trene opp deiras sosiale inteligens. Eg tror me godt kunne hatt ein til fiskelek utpå quisten, men då hadde eg desverre ikkje meir godteposer igjen.

Då var det jammen bra me hadde litt slush for å kjøle ner dei hyperaktive hjernecellene utpå kvelden. Den slushen var det visst ingen som likte....eller var det omvendt? Tror til og med det var nogen som slikka slush forma? nogen som vil melde seg?

Men høydepunktet for Brigteballen tror eg var når han fekk den spesialldesigna hot couture morgenkåbå i kinesisk silke(?) Det var nesten sånn me måttå la han få ha den med utpå byen, men då hadde bare alle ville hatt ei lik, og seriously, eg har nok å holde fingrene i om eg ikkje skulle lage rosa morgenkåpe til alle bad ass mother f"#¤%&¤  som er i byen. Mæn, då hadde eg blitt populære....

Ute på byen koste vartfall eg meg storveis med masse dansing og baluba. Togturen var ikkje NOGE å skryta av, grrr, men den klaginga skal ikkje ødelegge dette positive og inspirerende innlegget


Tusen takk for ein super kveld og masse fine gaver! snakkes neste år! 


Ben:Megarave barneselskap hos Ben og Bente i helga

Javel? klar for helgas store begivenhet? Det er vartfall eg;) Nå har eg sylta og safta i fleire veker for å bli ferdige til lørdag. men nå er det bare eit par ti talls timers arbeid igjen før alt er klabert og klart.

Sååååå...derfor tenkte eg..siden eg legge ned såååå masse arbeid i denne megarave childrenparty activityen me skal ha i helga, så tenkte eg at eg gjerne fortjente litt lønn for streve...gjerne ein liten donut eller ein liten tvist...men viss det er nogen som føler seg litt meir gavmilde, sååå...har eg lagt denne lille beskjedne lista til dere:

Svart eller brunt belte som passer i vanlige bukser
Kniver uten trehandtak til å hakke grønnsaker og kjøtt
Brødfjøl, plastikk eller tre til å hakke kjøtt og grønnsaker
Tørklehåndkle til å tørke oppvasken med-nøytrale
Negleklippe (trenge bare ein;))
Rivjern- Må være trekanta med nøytralt håndtak uten siden til å skjære ost.
Lokk til rosendal karaffel
Hardangerbestikk Zara kakespade
Fiskars ostehøvel
Partytopp
Steketermometer med digital tidtaker
Gavekort Modern design
Riesling vin
Små bokser til å fryse mat i
Lange stearinlys til lysestakene mine-gammelrosa, beige eller brun
+Noge som du vet eg bare MÅ ha...surprise me;)

Er det ikkje bra eg ikkje er så kresen? haha!

Ben: Enda nye utfordringer..

I dag gjorde eg ein ting som eg aldri trodde eg skulle gjere. Anki var her på besøk i går, då sa hu at det sikkert var praktiskt å kunne bare stikke over gangen for å låne smør eller sukker når eg trengde det. då sa eg "ehh,,,,,eg springe heller bort på Kiwien då tror eg"

Men i dag måtte eg bite i det sure eple...eller det smøret som var utgått på dato...Risen stod på kok (boil in bag vel å merke), og Bente skal lage saus......så hadde eg ikkje smør....så då sprang eg opp til han i fjerde og lånte smør av den maskarabekledde kjæresten hans. Føle meg litt teit når eg bare låne sånne ting....så eg teipa på ein 20 kroning;) hehe, kunne sikkert kjøpt to smør for den pengen, men har du dårlig tid så har du dårlig tid;)

Itte middag så freste eg til SportsClub for å trene med Tonje. Me trente styrketrening. Me er blitt ganske sterke i det siste, eller? hehe! Men det er to øvelser som du gjer på sånne apparat. ein for trene yttersida av låra og ein for å trene innersida av låra. Eg var best på den som trene innersida, den som du samler beina med. Så me fant ut at det sikkert var fordi eg var singel og vant med å knipe igjen.....;)

Cec: fest med stor f

Sko trodd me hadde på oss skinnvest og tennissokker alle i hop på lørdagskvelden, for fest blei det, med stor f. Meg, Erik, Anette og Frank ankom festen litt før 8. Der va det allerede ein feststemt gjeng som va i gang med drikkinga, så me va ikkje seine om å få opp flaskene å komma oss i gang! Ittekvert som kvelden gjekk så blei vell gjengen livligere å livligere å før me visste ordet av det va meg å Anette i full gang med slosskamp!

slosskamp

Me kom osse på byen, seint men godt for å sei det sånn. Det tok ikkje heilt av, men eg fekk meg grillspyd til nattmat, så då va eg fornøyd :) + at eg såklart måtte ha grovbrødskive med vossafår og et glass med skummamelk når eg kom hjem.

Søndagen va ikkje så bra. Stod opp seint å gjorde lite fornuftig. Såg tv, spiste chips, drakk cola og pjatta.

Cec: slakke

Herlig med fri på fredagen altså. Som sagt så burde eg heilt sikkert gjort noe fornuftig, men i dag blei det di tri siste episodene av Greys Anatomy og isspising. Men i den supersporty perioden som eg e i så va eg med Anette & co på fotball i dag. Der va det det blod, svette og tårer, eller hvertfall svette! :P

Så på kvelden va så klart, som di fleste andre fredager, kortspill som stod på planen. Det gjekk som det somregel bruke å gå: ikkje så bra ;)

Ha ei god helg gutter og jenter. Og husk: det blir ikkje rock uten tennis-sokk!

Ben: Kem er flinkest til lage brudebuketter?

Alle vente i spenning? Nei vel? åhhhh..så alle vet at det er meg? Åh, då så, då trenge eg jo ikkje fortelle det til dåkk hell;)

I dag skulle eg lage til tre bryllup. Dette har eg gått og fundert og planlagt og grubla på lenge. Alt var nøye forberedt på ekte Ben vis. Eg hadde egentli som beste fall plan om å lage ein før åpningstid, ein i åpningstiden og så begynne på den siste buketten etter stengetid. Men så gjekk det så fantastisk godt, at eg blei ferdige med den siste rett rundt 6 halv 7!! Jippi! gjett kem så var glad då! Eg hadde sett for meg at eg kom til å bli gående til klokka var 12 på quisten, sjøl om eg begynte 7 om morningen. Men heldigvis så var eg så speedy Gonzales at eg overraska både meg sjøl og dei andre;) Og det versta var jo at dei blei knallfine alle tre! Pluss tilbehør som brudepikebukett og jakkepynt.

Så nå blir det spennende i mårrå ka brudene seie;) Dei har vartfall likt borddekorasjonene alle tre.
Ja, eg vet , du trenge ikkje sei det..EG E BEST! (ke e det? eg bryr meg ikkje om lover og regler....vartfall ikkje janteloven)

Cecilie: trene for alle penga!

Nå va det jammen meg helg igjen. Føle ukene går så fort nå som eg bare e på skolen 3-4 dager i uka. Eg burde jo gjort litt lekser å skolearbeid på fridagene mine og, men tja, det har det jammen ikkje, merkelig nok, blitt så mye av. Men å trena har eg vert flinke til i det siste. Nå har me jammensann tatt det store skrittet å meldt oss inn i Friskis&svettis, så nå e eg klar for å svetta. Me har vert å trent to ganger denne uka, så kjenne det ganske bra i kroppen. Eg e jo ikkje vandt til å bevege meg SÅ mye lenger. Hihi! Å det å ta armhevinger når du har gangsperr etter sistgangs armhevinger e langt fra behagelig! Å ikkje nok med det, nå har me bestilt Squashracketer og, så nå blir det trening for alle penga, bokstavlig talt ;)

I dag sko eg egentli ut på byen, men eg tok til fornuft å tenkte: nei Cecilie... ein gang i uka holder (eg ska ut på lørdag og ser dokk). Så då blir det jentekveld med Anette og Hilde :) Me ska laga god mat å kose oss med film. Det blir nok så koselig atte :)


hits