Pskestund med snop i munn

Da var nok en pske over og jeg sitter igjen med blmerker og stiv nakke. Veret var nydelig i gr nr ak og jeg suste nedover fjellveggene.
Rett etter jobben p onsdag bar det til Sola, hvor jeg pakket og vasket bilen fr jeg suste ned p megaen og shoppet snop for alle penga. Smgodt p tilbud er fali fali, men hli hli! Turen opp gikk finfint, men jeg var s trtt at jeg holdt p sovne under pskequisen p den lokale puben (jeg var sjfr og drakk cola). Vi kom p tredelt 2.sisteplass med 12 av 24 poeng, wuhuuuu :D Ellers gikk dagene med p slappe av. Grilte litt plser, kokte egg p bl, rant p snowboard i Sauda og var i 67-rs dag til farmor. Reiste hjem p lrdagsformiddag for feire Linns 21 rsdag. HippHippHurra :D Og Linn, et lite dikt til deg som jeg skrev her en dag:

I anledning Linn er vi samlet i dag
dagen skal feires i et lystig lag.
Vi har med gave og sprudlbrus,
klar for en heidundranes pskerus.
Tenna i tapeten og hla i tak
Linn og en festgleder, ingen sak.
P dansegulvet hun rocker i takt
der har vi ingenting vi skulle sagt.

21 r har gtt siden Linn kom til verden
og startet p denne eventyrlige ferden.
Fra Sirdalen via Nedstrand bort til Mexico
men der sluttet det ikke, skal du tro.
Med jentegjengen til syden, uten Cec
dere fant ut at det ble nok litt for pes
og dra med smrips rundt p byn
da blir det bare fullskap og tryn.

Vi reiste til England med en diger gjeng
hvor Linn fikk sove i kongeseng.
Vi spiste oss stappmette hver en dag
og sjokoladekaka fikk vi ikke ned uten klag.
En sommerdag satt vi i solgangsbris
alle sammen med vre evig store glis,
p Nedstrand kun ifrt turkis og grnt
de andre syns sikkert det var helskjnt ;=)

Endelig er det pske, pske, pske, pske!!!

Da nrmer psken seg med stormende skritt og jeg kjenner jeg er klar som et pskeegg (og klar for pskeegg!). Endelig etter masse rar drmming og forferdelig gangsperr, kan jeg si meg ferdig med malinga. Pappa skal ta et siste strk med blfarge p listene i dag fr han GR til Forus og henter sin splitter nye bil *misunne-misunne*!!! I dag skal vi p roadtrip, Elin, Theodor og jeg. Hper ikke alle Stavangerbuerene har tenkt seg over Boknafjorden i dag, orker ikke tanken p st timesvis i k! Turen gr til Nedstrand, hvor jeg skal tilbringe et par dager med min kjre familie, hehe! Ellers har Ak flyttet til Stavanger og jeg til Sola. Ak er litt heldigere enn meg, men jeg bor nrmere flyplassen (det er jo bra, den gangen i ret jeg bruker den). Solagjengen var p besk i ak sin koselige leilighet i gr der vi prata sjiiiit, spiste pskesnop, smgodt, chips og dip (det er jo tross alt pske). 1 time igjen p jobb, s er det ferie :D God ferie, alleihop!

hall- hall?!

Hallo alle sammen og velkommen til mitt siste blogginlegg som Lura/Sandnesbu! Vell, de siste dagene har ikke vert spennende i det hele tatt. De har besttt av intet annet en jobb, skole og maling. Jeg holder p pusse opp barnerommet mitt. Heldigvis har jeg ei supergod venninne (Anne) som har hjulpet meg med malingen og tatt seg av den moralske sttten. En stor aplaus til Anne. Utenom det s har jeg en snill pappa som har hjulpet meg litt. En liten klapp for han ogs. Anne og jeg utgjr det beste malerteamet ever, men jeg tror ikke jeg skal satse p det p fulltid. Gangsperr i malermusklene!!! I gr nr jeg var ferdig male freste jeg hjemover, svipte innom Ica og kjpte masse smgodt, popte popcorn, satte meg forann tv-en, sg lost og trykte i tryne. Jeg syns det var vell fortjent ;)

Det snr!

sn

Det snør det snør, tittelibom. Det er det det gjør, tittlibom. Nå snør det mye mer en før, tittlibom og hyttemeitu!

Nå er det masse snø i Stavanger. Helt opp i 15 cm vil jeg tro. Har ikke hatt med meg linjalen ut, men jeg går jo på matte, heh! Nå er det glatt på veiene. Snø på bil, snø i bil. Snø på sko, snø i sko! Er det normalt i midten av mars? 


We know how to party

Nå er det søndagsmorgen og jeg sitter her og angrer meg gul og blå, men ikke på gårsdagen. I går var Bente og megselv samlet til et lite (og det siste) vorspiel i leiligheten. Et skikkelig jente vorspiel, hvor vi fikset hår, spiste nachos, pjattet, pjattet, pjattet, og sist meg ikke minst hørte vi på Ivar sin jentevorspiel cd!!! Topp vorspiel. Når vi kom til byen var det baine vaien til horehjørne hvir vi helte nedpå hver vår smirnoff ice, som låg trykt i kingsize veskene vi hadde tatt med oss for anledningen. Så var det Harbour neste hvor vi skulle kjøpe store drinker, men ups, er klokka halv 2 allerde? Så da ble det rett og slett crazy hvor vi svingte oss i takten på dansegulvet helt til vi kjente magene skrek etter pontis. Helge tilbød oss skyss, og vi er ikke vanskelige, så vi takket pent ja. En liten tur innom Rica Park hotel på Linn`s nachspiel før jeg lå trykt i min egen seng. Helig kveld :D

Men jeg er dritt forbanna på denne layouten min. Jeg angrer meg gul og blå på at jeg gadd og fikse på den. Endte til slutt opp med fitness layouten, siden jeg er sporty og har så vidt begynt og trene litt i det små :D hehe! By the way, bilde oppe til høyre er IKKE meg! Det følgte med stilsettet!!


Raukvilevippe og sleikjestaur.

No verta det helg atter ein gong, og sola strler inn gjennom vindauget. Livet er herleg og lykken skrik inni meg. Vell, det vil eg f sagt med ein gong: eg har det ikkje s bra, for ulykka skrik hgare. Tynne, pipande hyl som skjr i kroppen. Du har ei veke igjen Cec, ei veke! Panikken stig i takt med hjarteslaga. Kjenner korleis hendene er klamme og svette, kvifor meg?! Ja, dykk kan alle saman sj at det flytta heim til han far ikkje er det beste som har hendt meg! Men eg ser ljost p det. Sola kommune. Det er ein fin plass og bo, sjlv om namnet ikkje akkurat passar til staden. Sol du liksom! Solastranda beskte eg to gonger i fjor, hpar veret blir betre dette ret! I Solakrossen selgjer dei verdas beste jordbr i sommarmnadane.Gler meg!!! Eg gler meg til helga og, skal bli gudd (korleis skrivs gudd p nynorsk?) Helga skal eg nyte. Siste helg! I kveld er det trening+idol-kikking. I morgon er det jente-vorspeil. Eg gler meg. Im having a party, a party for two! Bente og eg skal stelle oss p hret og ete nachos. Og viss vi slepp ut hret skal du ikkje sj vekk ifra at det blir nok svingdans. og kvem veit, kanskje vi sett p Toten-filmen...? Me sg han i gr, og lo s trene spruta. P ein mda, mjaaaa! :D God helg alle i hop.

Sunny

Vell, sorry people viss dokk e leie av at eg snakke om veret, men e d ikkje det folk snakke om nr di ikkje har noge aent sei...? sist uga trodde eg trkeperioden va s godt som over for i r. P fredag dalte snfnuggene ned over Bryne By Cecilie tenkte: akai, for se positivt p det, endelig kunne kjre p glatta, SHOWTIME :D Men det blei med slaps dritt! Men bare vent t det blir skikkelig sn, d ser dokk meg enten spinnende baklengs rundt p parkeringsplassen p Maxi eller sladde bortover etter en hndbrekksving p Kverneland groups parkeringsplass. Men n skinne sol igjen alt e bare finfint. I helg va det utflyttingsfest i Gamleveien. Snart 11 mnd har gtt si me tog de store skritt ut av redet p Sola for starta for oss sjl. Itte 11 mnd komme jeg krypende tilbake med halen mellom bein, banke p vinduet, smile pent og spr: pappa (med stemmen til jenta i Gilde-reklamen), kan eg f komma hjem? Hbe det blir stor velkomst fest! Hah... tror neppe det, i sfall innebre det klut og vaskebtte!

hits