Cecilie er lykkelig

Då va bilen på veien igjen, hipp hurra (cecilie tar et splitt hopp med dobbel salto og flippflapp-skru for  feire) :)

Cecilie: krasj!

Som om eg ikkje hadde lite peng fra før så klarte eg å krasje bilen min i går. Hehe. Jepp det va min feil! Eg skrapte opp heila siå hans, fra begynnelse t slutt. Det ville ingen ende ta. Eg følte bare eg satt å venta på at skrapelyden sko ta slutt. Det va på parkeringsplassen på Gand. Det va den gamle sjefen t pappa så satt i den andre bilen, med sønnen sin i pasasjersetet. Eg huske ikkje koss han såg ut så i dag på skolen tørde eg ikkje å se på nogen av guttane i frykt for at det va han. Hehe. Bilen min e ødelagte den og, desverre.  Den eine lykta mi låg hvertfall i 970 biter på parkeringsplassen i dag, way to go ;) Så i dag va eg å kjøpte meg busskort. Det va fælt, det føltes som om eg tok 570 steg tbage. Men men, eg klare meg vell uten bil og eg, for eg har tyverr ikkje peng t å fiksa ann. Men men :D

I dag sko eg jo ver sporty å sykla t skolen, men eg fant ut i bakken at det ikkje va bremser i det heila tatt, så eg måtte hoppa av sykkelen i fart. Det va fælt. Heldigvis va mamma hjemma å kunne kjøre meg. Då må eg fiksa sykkelen og. Kor ska eg få pengene fra? Kanskje eg ska starta sånn innsamlingsaksjon her på siå, pengene går t trengende-cec ;) Jaja, eg får bare holde meg heima i helgene å jobba raua av meg! ;)

Men nå e d helg, det lige me :) I dag e d jobb å i mårå ska eg på ferie t Grinde t tanteGunn og co. God helg folkens, og kjør forsiktig ;)

Cecilie: skoleoppgave

Skoleoppgave- eg sovne bare eg hørre det ordet, men i går hadde me det faktisk ganske morsomt. Faget va naturfag å oppgaven va kunstig befruktning. Me hadde fått lånt masse proft utstyr å stilte opp hos Lisbeth med videokamera, stativ og store mikrofon. Me såg nesten ut som proffer. Me lagte ein “dokumentar”: doktor Dahl hjelper deg, der me følgte det barnløse paret Inge og Paula gjennom den kunstige befruktningen. Den setningen blei feil, men dokk forstår ka eg meine. Heheh!

Det blei ganske løye, mye latter, tabber, pizza og cola. Så e d bare å se koss det blir ikke me har fått redigert ann, glede meg.


Cecilie: jeg vil snakke med den fineste bten i Oslo

Då har eg nettopp landa på Sola-jord igjen, herlig. Ka e d me seie? Borte bra men hjemme best. I helgå va borte VELDIG bra :) Det begynte ikkje så veldig bra. Me va ein stressa å skrubbsulten gjeng så landa på Gardemoen å bedre blei d ikkje når me ikkje fant hotellet. Den eine va surere en den andre! Men hotellet fant me ittekvert (det e jo typisk at det va nord for Oslo S, siden me prøvde vest og sør først). Heldigvis for oss har Oslo og 7/11 å heldigvis for oss va d ein rett over gata for hotellet så då va det straka vegen over der for middag :)

På lørdagen va det tidlig opp å toget straka vegen til Lillestrøm og båtmesse. For å sei det sånn så har Cecilie fått ein mild overdose båtsnakk, men når båten komme på vannet har hu nok glemt at hu va lei av båter. Då kan me endelig bruke ringen så har låge å samla støv i et par år. På kveldinga va me på "raske menn- the fast show". Græævla løye ;)

Eg har hvertfall lert ein ting denne helgå: neste gang eg ska t Oslo ska eg ha vanntette sko! Å at det ikkje e lurt å snike seg gratis inn på doen på Oslo S. For der sitte det vakter å sjekke, Kremt!


Cecilie: ny, sunn og sporty!

Cecilie, 21 år og idrettsutøver! Nei, henne har jeg ikke hørt om tenker du vell. Men jeg, Cecilie, 21 år og ex-sofagris har startet et nytt, sunnere og bedre liv. Vi kan ta gårsdagen som eksempel. Vell, dagen gikk vell for så vidt ganske normalt fram til halv seks, men da (ok, sett dere ned folkens, dette kan komme som et sjokk for de som kjenner meg), ja da satte jeg meg i bilen å kjørte straka vegen til Sport-Club, Havanna. Og til en forandring kjørte jeg ikke bare videre da jeg såg bygget, men jeg parkerte, trakk kortet og kom meg helt inn i spinningsalen. Hører jeg applaus?

Treningskader hører vell med da du skal bli topp-idrettutøver, som er mitt mål. Min kom allerede idet jeg satte meg på sykkelen. Jeg må ha kommet borti noe, for plutselig kjente jeg en dunkende, sviende, ja nærmere uutholdende smerte fra den høyre langefinger`n min. Til alles forskrekkelse fosset det blod fra den skada fingen min, og det var en stund snakk om mulig evakuering av spinningsalen, grunnet fare for blod-oversvømmelse.

Jeg fikk tross all smerten pint meg gjennom 40 minutt med spinning, men tro meg, det var ikke smerten i fingen som var verst, den ble fort erstattet av en mye, mye, myyyyyye større smerte. Følelsen av utmattelse tok meg allerde i den første oppvarmings-sangen. Da vi var halveis i den andre oppvarmings-sangen var jeg sikker på at min siste time var kommet. Beina skrek av melkesyre-smerte og jeg er sikker på at pulsen var oppi minst 597,2. Men overraskende nok kom jeg meg gjennom timen og i lykke krøp jeg til bilen, kjørte hjem og belønnet meg selv med en stor plate melkesjokolade!


Uaaa, hyttetur

Rapport fra oktober 2005:

"Er det trygt?
Galehus

Å sende disse to pikene på en to dagers overnatting uten anstand? Uten sin daglige oppfølging av sine støttekontakter, kan dette brake sammen til å bli noe som ingen i sin villeste fantasi kan forestille seg.
Ett eneste sammensurium av spise orgier og vri 8'en turneringer kan ikke love godt for hverken Bente eller Cecilie sin psykiske helse. Jeg er dypt urolig over at Bente sine vrangforestilling kan påvirke Cecilie i negativ forstand. Nå som jeg endelig har hatt ett gjennombrudd med henne. Men vi får ta en vurdering av deres sinnstilstand når de kommer tilbake til Dale.

Mvh Ass Phil Sos. Ansgeir Bråtland"


Vurdering og ny rapport fra mars 06

Nå har igjen to av våre fast innlagte pasienter Cecilie og Bente bedt om å få reise på hyttetur. Oktober i fjor fikk de to psyisk forstyrrede pasientene våre reise til Nedstrand. Begge hadde hatt positiv framgang, og vår fremste psykolog ved instituttet mente at både Bente og Cecilie var i stand til en helg utforbi "murene". Men på søndagen møtte vi to fullstendig ugjenkjennelige jenter. Det tok oss 3 måneder for å få Cecilie opp på beina igjen etter et nervesamenbrudd som målte 5 av 6 på nervesammenbrudds-skalaen, verden har aldri sett makan! Etter 4 mnd i tvangstrøye beregnes Bente`s tilstand nå som kritisk men stabil. Vi kan ikke la dette skje igjen! Derfor sender vi med vår psykologiske asistent Anita. God tur!
Med stttekontakt

Ben: Seigmenn

Det er vel ingen der ute av våre ivrige bloglesere som har kontakter innen seigmannbransjen? eller Nonstop bransjen gjelder det vel og. Koffor i alle dagers land er det dobbelt så mange grønne og gule seigmenn (som ingen liker) i forhold til røde og ikkje minst orange seigmenn? er det fordi grønn og gul konditor farge er mye billigere? eller fordi sjefen, sjølveste Laban liker best gul? Gult er kult og grønt er skjønt liksom?

Det gjekk forresten heilt greit sjå legen i dag. Det hadde sinn grunn i at legen var ei dama og ikkje han andre sure mannen som er på legekontoret....uuuah....lige ikkje han me. men hu fant ikkje ut ka som feiler ankelen min. muskelen var litt irritert trudde hu. Snaks! ikkje så kjekt å trene når du får vondt av å gå 10 min på tredemølle. bye bye body combat vartfall:-( eg får prøve å trene armene mine...bli skikkelig bolejente. Nogen som vil joine? hehe...bolegjengen:-D bedre enn bollegjengen vartfall:-)

SpesiCeci: ferien

Mas mas, over hele linja... Eg tenkte eg fekk vell ta ein liten oppdatering siden både Bente og Ak har begynt å masa nå. Jepp, sydenturen trenge eg vell ikkje skriva så mye om egentli, for Bente har tatt seg av den oppgaven.

Cecilie har vert heldige å hatt ferie i to uker nå. Først ei uke i syden å deritte ei uka med slapp av, litt jobbing å ein tur i trekket. Eg tok stolheis for aller første gang å eg seie bare: lenge leve stolheisen. Første turen va vell å merke litt skremmande. Cecilie e jo ikkje den så e størst fan av høyder, å der satt me å dingla med beinå minst 10 meter over bakken (føltes hvertfall sånn). På toppen blåste det stikker å strå å eg va sikker på at eg sko få frostskader i nasen, men det gjekk bra, som meg å anne seie: jeg klarer meg bra anne, jeg klarer meg bra!!! :)

Sånn ellers så ser eg på kalenderen at det nærme seg påske med stormende skritt, å eg seie bare: d e sje fail! hehe. Då har eg plutselig ein t venn så eg må pressa inn i tidsskjemaet mitt, det blir bra, for då e d jo Anne som komme hjem med sjokoladebrune hud å mange minner. Glede meg allerde:D Å når me fyst snakke om kor fort tiå fyge, så gjekk det plutselig opp for meg at det e kun 3,5 måneder igjen t sommerferien :D då ska eg aldri merr t i ei bok som handle om hverken Ibsen, Bjørnson, Kielland eller Lie. Å ikkje den kalde krigen heller, som eg prøve å lesa på nå. Prøve i mårå :(

I helgå e d hyttetur. Då pakke me sekken adle i hoben: meg, Anita, Bente, Tone Elin å ei venninna. Turen går t "Rogalands perle" Nedstrand, hehehe! :) Det blir blaaa :)

Golli golli:-D

4122-36


Ben: Ooooo store glede!!

Happy happy happy camper:-D Nå lure vel alle på kefor eg er så glad...kan det være fordi eg nettop har trøkkt i trynet ein to kvikk lunch...ehh..nei, der er det vel heller skyldfølelse å spore:-D er det fordi eg endelig skal til legen i mårrå med ankelen?  eh...nei, grue meg:-D leger er dumme folk!  Nei folkens, eg er glad for eg har gjort eit KUPP. ikkje eit statskupp, men et handlekupp!!!! Historien følger:-D  :

Først så var eg ein tur innom kvadrat i går og sko handla ny foundation og kost som eg mista på byen på lørdag. så måtte eg jo seff ha nytt rensesystem...ikkje til bilen nei, til min vakre uskyldsrene prinsessehud. og det kom på den nette sum av 1500. jepp, eg er glad eg bur hjemme:-D og så måtte eg jo seff innom ein bokhandel for å sjå om dei hadde fått inn noge nytt og spennande innen scrapbooking. og det hadde dei jo selvfølgelig. og ke gjorde benny with the penny? Jopp, hu kjøpte for 500 kroner i ting hu egentli ikkje trenge. men som jo er grali kule og som eg sikker får brukt for ein dag....yeah rigth:-D  så når eg kom hjem hadde eg litt vsart samvittighet fordi eg hadde klart å bruke 2000 kroner på under 20 min:-(

Men i dag når eg sko bruke den nye dyre foundation kosten min så røyta den som ein katt! og det er ikkje kødd ein gong. heile vasken var full av svarte hår. jukki! så eg gjekk tilbake for å bytte den. og eg sko BARE bytte den kosten. eg sko ikkje gå innom nogen andre butikker...for eg sko gå hjem og lage albumsider av alt den unyttige eg kjøpte i går....men så gjekk turen min "tilfeldigvis" forbi infiniti. der dei har så møje fint men som er i størrelse barbie. kikkte litt inn, og der såg eg et dødskult skjørt...og auene mine trodde ikkje linsene var heilt edru når eg såg skiltet..."to plagg for 100 kroner" på stativet der dei hang! For ein flaks! og toppen av kransekaga var jo at dei var alle i størrelse Large, (som tilsvarer Small i andre butikker...hehe:-D) Så då endte eg opp med å kjøpe to skjørt, to nydelige skjørt vel å merke for 100 kroner, og då sparte eg jo 1100 kroner siden dei egentli kosta 600 kroner stykk før:-D så då var jo nesten heile gårsdagens utskeielser betalt for....på ain måda:D

Og gjett kem så pilte fornøyd inn på kreaktiv og kjøpte litt scrapbooking ting for dei pengane hu hadde spart.....hmm? moi? det har jei ikkje sett.......

Bente: Tenerife!

Så var me komt heim fra Tenerife og. Tenerife med trykk på e'en som svenskene seier. me blei mødt på bussen fra flyplassen av ein meget kjekk svenske, som ønskte oss velkommen til Tenerife. Så då tenkte eg...mmmm....viss alle bare er som hann her nede skal me få det ganske så roligt. man kan til og med svimma i poolen:-D

Men for å sei det sånn, me kom oss ganske så fort ner på jorda igjen, hehe:-D han sa "Hey då" og hoppte av bussen og forsvant i det fjerne.  så kjørte bussen. etter ei stund kom me fram til Puerto De La Cruz og hotellet vårt Masaru. det var eit ganske så fint hotell, fineste eg har vært på vartfall, med blomsteroppsats i foajeen og fancy heis. eg har jo bare vært i Tyrkia og Aya napa, så eg har jo ikkje så mange å sammeligne med då men:-D hihi. i og med at det var mus og kakkelakker i aya napa og ekkel husvert i Tyrkia, så tar Masaru kaga:-D

Veret var vel egentli som ein norsk sommer. Overskya vind og litt kjølig. men me gjekk jo med skjørt og t-skjorte om dagen, for me var jo i syden...tross alt:-D me tog til og med å skifta til dei finaste sommerklenå som me hadde, for å gå å handla på Sparen. hehe:-D tenka deg det synet....meg og cec i sommerkjole og skjørt, og dei andre gjekk i jakke. hehe:-D me måtte jo få brugt for alle sommerklenå vår:-D hehe

Me satt nere med bassenget forde om med dagane. me leste bøker, spiste chips og kikka på gutt...erhm...hehe kanskje ikkje:-D Funka fint med shorts og fleecegenser:-D
Men på fredag og lørdag så var det himmelsk varmt! då var det skikkelig syden temperatur. Nesten så det blei for varmt...hehe:-D neida...var jo ikkje det. me rakk til og med å bli solbrente, så då var jo me godt fornøyde:-D

Utelivet fekk me jo og prøvd ut. Gjekk ut på onsdagen og fredagen. Onsdagen blei me grali gode i gassen, lenge si eg har hatt det så løye:-D Musikken var topp, Cecilie var tipp topp og drinkene smakte guuud:-D men det rare var, at når me gjekk ut på fredagen, på den samme plassen. Då var plutselig ikkje musikken så topp allikevell og drinkene smakte skikkelig sterkt og Cecilie var heller ikkje så god form....hehe, ikkje eg heller for den saks skyld. så då kjøpte me kvar sin kondom med jordbersmak...bare for å ha gjort det liksom, og stakk når dei ikkje gadd å spele greace:-D  sjøl om eg til og med mimte dansebevegelse til sangen , så forstod dei ikkje ka eg meinte, eller dei ville ikkje forstå. bare lo av meg. Fy skamme seg!!!

Me spiste masse snob, chips, hvitløk og drakk masse god drikke. rart det der, me fekk heilt dilla på hvitløk. gale:-D  ikkje rart me ikkje fekk så masse beilere:-D hihi!

Alt i alt var det ein heeeerlig ferie! klart me kunne hatt finere ver, og klart mennene kunne vært under 60, men alt i alt var det G for good og B for Bodvar:-D 

hits