La det regne

Jeg lukter helg, jeg lukter laaanghelg. Jeg lukter Haugesund, gullbryllup og bunad. I morgen er det girlytrip til Haugesund. Vi tar 4bussen fra Stavanger så jeg håper for guds skyld jeg rekker 3 toget fra Bryne. Viss ikke er toget gått, hahah! Hørte rykter om middag, vin og idol. Spenstige saker,det liker vi!! :D

Så, la meg fortelle om uka... På tirsdag stod sola høgt på himmelen og Ivar ordnet en sammenkomst på Vaulen. Engangsgrill, pølser og rekesalat var kjøpt inn for anledningen. "Husmor-tenke-på-alt" Anne delte hjertelig rundt seg med grønsaker og mais. Ikke før vi hadde lagt den første pølsa på grillen så åpnet slusen seg og regnet dalte, neeeei, styrtet er vell det riktige ordvalget, ned fra himmelen. Der stod vi: ivar i sjårts og anne og jeg i "ikke-vanntette-jakker". Men godt smakte de svidde pølsene after all. Solen kom fram igjen og pinglene tørde til slutt å nærme seg stranda, og vi fikk spilt litt vollyball.
   

Come on everybody- aha-aha!

Da var jeg tilbake på jobb igjen... mer uthvilt en hva jeg har vert på lenge. Men det er åpenlyst at det ikke holdt med en fridag for mange, det er ikke akkurat sånn at det strømmer inn med jobb! Kjedelig!!! 
Jeg liker ikke å slappe av og "slappav" liker sikkert ikke meg!!

Åhhh, nå skal det jammen bli godt med helg :D Då skal jeg vrikke på hælen og vifte på håret. Synge og (prøve å) bevege meg i takt til musikken! Hvor det bærer vet jeg ikke ennå, men at det blir gang kan jeg lukte på mils omkrets...? :P
Fredagsloppeene gjør hvertfall jobben sin kjenner jeg... :D

rlighet varer lengst?

Hehe


lenge leve vren :D

Helg, finito. Heldigvis er det fridag igjen allerde på torsdag. Lenge leve Kristihimmelfartsdag :-D Pollensesongen er i gang for fullt, og det er verken smart å ha takluka oppe når bilen står parkert eller å hoppe rett inn i et tre så pollenflakene ligger som gule støvkorn på genseren. Men men, man lærer så lenge man lever?
I går var det volly. Gjengen ble splittet og det var bare den harde kjernen som stod igjen på banan. Vi vant :D At vi var 4 mot 2 er vell ikke så viktig?!
Jeg fikk by the way årets første russekort... :D


hits