Cecilie: jippi, glede meg snn t neste uga

Jepp, i dag va eg på skolen å fekk vite at eg kom opp i engelsk skriftlig, kjempe herlig!!! :( Så då blir det 3 eksamener neste uka. Eg komme nok ikkje t å ha noge liv på ei uga, men itte det syns eg virkelig eg fortjene ein fest :D

Ha ein fine fridag i mårå folkens. Dokk finne Cecilie inne i norskbogå.

Cec: 17.mai- den store dagen

Ja, nå va 17.mai øve nok ein gang. Den 21. 17.maien i livet mitt, over og ut! Me bor jo på vestlandet, der veret ikkje akkurat e kjent for å ver så veldig snobe så ka kunne me venta oss? Regn, regn å mere regn!
Det stora drittveret slo jo virkelig t under folketoget, så di så gjekk med halen mellom beina itte 10 minutt, det va osse. Det regna så mye at det faktisk lakk gjennom paraplyene. Anne va heldigge å hadde sånn gjennomsiktige regnkappe (eg har bilde så eg tenkte eg sko legga ut, men i respekt for anne, så lar eg det ligge). Eg sko og ønska eg hadde sånn, for itte kvert såg eg merr ut som ein drukna katt, en som en Cecilie i bunad.

Men me hadde det kjekt og. Me førte videre tradisjonen med taco på Mexico, heeerligt :D

Men nå e d helg å cecilie e glad hu hadde matte i fjor så hu sleppe å ha mattetentamen i mårå ;)

Cec: livet har vert fint veret har vert herligt

Nå har dagen komt så eg har grudd meg t i nærmere et år, nemlig årets tannlegeinnkalling. Eg HATE tannlegen. Det e så definitivt ti ganger verre enn legen. hehe! Pjuu, godt å få det ut.

Tenkte bare eg sko sei hei hei t våre trofaste lesere. Dokk har hatt det travelt med å få med dokk alle oppdatereingen i det sista tippe eg.

Nå går bare meg å ben å glede osse så me har vondt i magen t onsdag. 17.mai er vi så glad i, morro vi har fra morgen til kveld ;) Hihi... eller ka seie dokke folkens?

I det sista har me hatt det nydelig her på Sola å me har nøde det :) Her e meg å Anita på Solastraen på onsdags formiddagen å veret va bare rett å slett herligt, eller ska me sei snobe? ;) Anita p straen


hits