Ben: prioriteringsliste

Når eg er ferdig med leiligheten, sånn ca om eit par måneder,....eller år...så skal eg ha ein liten rutine når dåkk kommer og besøker meg. det har eg bestemt fordi eg eie denne leiligheten og fordi eg føler at masse av det arbeidet eg gjer, aldri kommer til å bli verdsatt nok.

Slik som alle spikerhulla eg har sparkla, det er ingen som kommer til å sei; "å så fint du har sparkla spikerhulla bente" Neida, dåkk komme bare til å valse rett inn i leiligheta, inn i stuå og sjekke ut kor mange tommer tv'en min har. innrømm det, dåkk ser det for dåkk:-D

Derfor, derfor skal eg ha ei prioriteringsliste liggende ved inngangen som dåkk får når dåkk komme inn. På den står det i hvilken grad dåkk skal rose handverket. Til dømes:

1. Vinduskarmer og dørkarmer: "åhhh, for ein perfekt skøyt du har fått til Bente. Utrolig!" 40% av skrøytetida
2. Veggene: "Fy søren for nogen slette vegger, og sjekk, det er jo ikkje kostespor ein gong! " 20%
3. Tapetskøytene under vinduet: "Hekko, for nogen smoothe skøyter" 10% (Eg har tapetsert der sjøl.hrm:D)
4.Terrassemaling: "Djises, for ein prestasjon, for eit handverk! 15%
5. Takmalinga: "fin" 5% (Far har gjort det)
6. Listinga. "Fin" 5% (Far har gjort det)
7. Parkett. "Good" 5% (Gjett, far har gjort det og)

Ps: Med forbehold om endringer, men print gjerne ut og ta med på første offentlige visning

Cecilie:

Her e d skikkelig øse, pøse ver...Kem va det som sa at veret var mye bedre på sørlandet? Men eg fekk meg hvertfall ein latter då han som gjekk forann meg fekk ein skikkelige sprut med vann over seg når bilen som kjørte forbi han kjørte i ein sinnsyge putt....du må ha vert der ;)

I dag e det taco... mmm, i like! Snart helg og, å for di som ikkje har fått det med seg så flytte eg i helgå... ein etsasje opp, hahah! Så det blir nok ei travel helg, med flytting å utvasking, mmm---så gøy!

Ben: Kjre alle menn p swingkurset

(Ikkje føl deg truffen viss du hette: den lure, Asterix, svetti, haugesund, militærmann eller hyggelig mann uten navn)

Kan dåkke ikkje for guds skyld VER SÅ GREIE at dåkk bruke det lille dåkk har samla opp av muskler igjennom ALLE dei årå dåkk har levd, og ser til å stramme den swingarmen?????!!!! det hadde gjort det SÅÅÅ mye kjekkere å gå på swingen!  OG så hadde me fått ein smule mindre gangsperr i armene då me hadde sluppe å bremse opp sjøl, før me fyker i golvet. og ikkje får Annie svingt skikkelig på hofta si heller! fy Skam dåkke!!!

Og dessuten, når eg første var i gang, viss me ikkje får til ein tur......så er det IKKJE for at me(jentene) ikkje er flinke nok.....NEI, det er for at dåkk  (mennene) er så ELENDIGE til å føre! så ta det til etterretning, og så snakkes me neste onsdag!

(viss du hette svetti-svetti, feit mann, kort hår og briller, "jajajaja" eller han som alltid danser i hjørnet, så føl deg ekstra truffen!)

Ben: N settes alle plugger inn!

Nei!! Nå er eg drittlei av å ver singel og grus. så nå har eg gått til det desperate steget og lagt inn ein profil på nettvenn på sol. Profilen min kan dåkk lese under i det andre innleget. Så nå er det bare til å krysse fingrene å håpe på det beste.

Ben: Pussa kvinne sker finsparkla mann


Høyde:

169 cm

Øyenfarge:

Grønn/blå

Hårfarge:

Mørk blond

Kroppsbygning:

Middels

Barn:

Null

Sosial status:

Singel

Seksualitet:

Heterofil

Utdannelse:

Fagbrev

Yrke:

Handverkar

Yrkesstatus:

Jobber fulltid

Årlig inntekt:

300 - 400

Opprinnelse:

Europeisk

Stjernetegn:

Vannmann

Bosted:

Sandnes


4122-43


snill.22
Hei

Jeg er et snilt og omtenksomt menneske på 22 år, type hunnkjønn.
Jeg trives med jobben min og jobber derfor en god del men har mange forskjellige interesser.
Liker både en hei dundranes maleomgang av og til men også hyggelige sparklekvelder med mennesker jeg liker...:) Er vel i utgangspungtet ganske sjenert, men når jeg først får verktøyet jeg liker, fremstår jeg vel kansje som det stikk motsatte.
Anser meg ikke som et fryktelig spesielt menneske, men heller en finpussa versjon av en A4 jente,  så vet ikke hva mer jeg skulle fortalt.


Du må ikke være redd for å ta i ett tak og pussestøv på klærne er et must. Helst må du ha litt erfaring, men jeg er flink til å lære fra meg....så vi kan få noen riktig hyggelige kvelder foran peisen med hvitvinsglasset og tapetprøver. Hadde vært fint om du hadde ett oppussingsprosjekt på gang du og, da det er koselig med litt avveksling.

Hyggelig om du vil slå av en prat!

Sport jeg liker:

Få brynt armmuskulaturen med en skikkelig pusseøkt


Fritidsaktiviteter:

Alt som er oppussing


Beste plate akkurat nå:

Hører på veldig mye forskjellig, derfor vanskelig å velge en bestemt plate...les:radio


Beste film akkurat nå:

Byggmester Bob


Reiser gjerne til:

VELDIG mange forskjellige steder. Monter og Bygg og Bo er favoritten for tida


Mitt motto:

Puss puss så får du ein kyss


Liker:

Black & Decker


Dette tenner meg:

Stram Oljemaling lukt


Dette kjeder meg:

Når ting ikke går veien


Sist leste bok:

Oppussing, fra bunn


Mer om meg:

for du vite om du tar kontakt..


Dette hører jeg på radio:

Nrk mp3


Dette ser jeg mest på TV:

Ekstrem oppussing


Min klesstil:

Snekkerbelte er aldri å forrakte


Slik bor jeg:

Har egen leilighet, snart


Mitt kjæledyr er:

HybelkaninerCecilie: mi helg i Grimstad

Då va nok ei helg over å eg va så heldigge at eg fekk besøk denne helgå og. Denne helgå va det Brigt som tok turen di lange mil ner t Cecilie :) Me har faktisk nesten ikkje fått gjort nogen ting, bare såde å sett på tv å slappa av. Noge som førte t at Cecilie blei den slappaste av di slappaste på lørdagskvelden. For mye søvn e ikkje bra det heller. Men me kom osse på vorspiel. Å blei ganske så gode i gassen.


På vei t cc.

Ittepå va me klar for konsert. Denne lørdagen va det cc-cowboys som rocka Grimstad. Me storkoste osse på konserten, men Cecilie va ein smule sliten på byen å tok ikkje like mye av som sist helg.
I dag har det bare vert slapp av + to runder bowling. Endelig har eg klart å slå Brigt i bowling. At det bare va med 1 poeng e vell ikkje så viktig? ;)

Cecilie: endelig p nett

Då skrive eg det aller første innglegget på den nye bærbare dataen min. Eg må innrømme at eg har akkurat samme følelse nå som eg hadde då eg fekk min første mobiltelefon. Merkelig å tenke på at det har gått 6,5 år siden eg fekk min første mobiltelefon, ein motorola. Men ikkje tro at eg va ein av di så kunne nøya meg med den store klossen av ein telefon. Nei, min va liten og lett å hadde wap. Noge så hørtes fancy ut, men som eg aldri brukte. Det va i den tid me måtte lære nummer utenat for å finne ut kem som sendte meldingen for det stod ikkje navn. I dag fekk eg endelig internett og, så det må eg feira med å gi dokk ein liten oppdatering, har jo ikkje blitt så mye i det siste siden eg måtte sitte på skolen å oppdatere, ikkje like kjekt liksom. Den siste uka har gått akkurat som forrige helg. Film, film, film osv.... Eg har faktisk fått tid te dansa litt sving mellom alle filmane.

På torsdag brukte me opp gavekortene på Dollys som me vant på quisen sist torsdag, så bar det rett på vorspiel for så å prøve lykken på quisen igjen. Denne gangen gjekk det ikkje like bra. Eg har ikkje peil å ka plass me kom på, men plutselig så syns alle at alle andre ting enn quisen va gøy, så eg får vell sei at me ikkje akkurat fortjente å vinne heller (men bare t opplysning, me kom ganske høgt på listå...for me e jo egentli best;)).


På fredag formiddag etter skolen bar det t Arendal i Hilde sin merr eller mindre "skakki" bil, det va duga for storshopping! Men det eine senteret va dårligere enn det andre å itte kvert mista vell alle den store shoppingstemninga, så det va ikkje så veldig lenge me blei. Så i halv 7 tiå kom Anne med bussen, det va såååå koselt. Me satt heile kvelden å spiste snop og såg tv, herlig,

Så på lørdagen reiste me t Sørlandssenteret der det va duga for storshopping. Me traff Tove, å storshopping det blei. Så bar det heim t Grimstad igjen der me stelte oss å va klar for fest. Me hadde først et knøttlide vorspiel hos meg før det bar nedover t nogen i byen. Anne holdt faktisk på å bli påkjørt av ei i rullestolbil på vei t vorspiel. Hihi! Litt ut på kvelden bar det på vorspiel t Line og Line. Hihi, Tove kjenne Line fra folkehøgskole. Me gjekk på byen å den eine va fullere enn den andre, men Cecilie hu va ganske så alt for good in the gass å det endte med brake-dans på danseguvet. Me får det ikkje løgnere enn me lage det sjøl, e d ikkje noge som hette det? ;)

Det va trist når Anne å Tove tog bagasjen med seg å reiste på søndagsettermiddag. Dokk e hjertelig velkomne tilbake! På kvelden va eg hos Anette å såg Team America, morsom film :)

Dagen i dag har gått i et bankende kjør... Skole, fiksing av internett, vasking av klede, sving og film...igjen, hehe!


Cecilie: endelig p nett

Då skrive eg det aller første innglegget på den nye bærbare dataen min. Eg må innrømme at eg har akkurat samme følelse nå som eg hadde då eg fekk min første mobiltelefon. Merkelig å tenke på at det har gått 6,5 år siden eg fekk min første mobiltelefon, ein motorola. Men ikkje tro at eg va ein av di så kunne nøya meg med den store klossen av ein telefon. Nei, min va liten og lett å hadde wap. Noge så hørtes fancy ut, men som eg aldri brukte. Det va i den tid me måtte lære nummer utenat for å finne ut kem som sendte meldingen for det stod ikkje navn. I dag fekk eg endelig internett og, så det må eg feira med å gi dokk ein liten oppdatering, har jo ikkje blitt så mye i det siste siden eg måtte sitte på skolen å oppdatere, ikkje like kjekt liksom. Den siste uka har gått akkurat som forrige helg. Film, film, film osv.... Eg har faktisk fått tid te dansa litt sving mellom alle filmane.

På torsdag brukte me opp gavekortene på Dollys som me vant på quisen sist torsdag, så bar det rett på vorspiel for så å prøve lykken på quisen igjen. Denne gangen gjekk det ikkje like bra. Eg har ikkje peil å ka plass me kom på, men plutselig så syns alle at alle andre ting enn quisen va gøy, så eg får vell sei at me ikkje akkurat fortjente å vinne heller (men bare t opplysning, me kom ganske høgt på listå...for me e jo egentli best;)).


På fredag formiddag etter skolen bar det t Arendal i Hilde sin merr eller mindre "skakki" bil, det va duga for storshopping! Men det eine senteret va dårligere enn det andre å itte kvert mista vell alle den store shoppingstemninga, så det va ikkje så veldig lenge me blei. Så i halv 7 tiå kom Anne med bussen, det va såååå koselt. Me satt heile kvelden å spiste snop og såg tv, herlig,

Så på lørdagen reiste me t Sørlandssenteret der det va duga for storshopping. Me traff Tove, å storshopping det blei. Så bar det heim t Grimstad igjen der me stelte oss å va klar for fest. Me hadde først et knøttlide vorspiel hos meg før det bar nedover t nogen i byen. Anne holdt faktisk på å bli påkjørt av ei i rullestolbil på vei t vorspiel. Hihi! Litt ut på kvelden bar det på vorspiel t Line og Line. Hihi, Tove kjenne Line fra folkehøgskole. Me gjekk på byen å den eine va fullere enn den andre, men Cecilie hu va ganske så alt for good in the gass å det endte med brake-dans på danseguvet. Me får det ikkje løgnere enn me lage det sjøl, e d ikkje noge som hette det? ;)

Det va trist når Anne å Tove tog bagasjen med seg å reiste på søndagsettermiddag. Dokk e hjertelig velkomne tilbake! På kvelden va eg hos Anette å såg Team America, morsom film :)

Dagen i dag har gått i et bankende kjør... Skole, fiksing av internett, vasking av klede, sving og film...igjen, hehe!


Ben: Leilighet

Eg vet eg mase masse om leiligheten min, men....face it, det er det livet mitt handle om nå:-D det og jobb. og jobb er jo som kjent noge du ikkje skal legge ut på nettet om, så derfor blir oppdateringene mine om leiligheten, eller populært kallt slottet:-D

Det som er så kjekt med å overta ein brukt leilighet, er at du kan få lov til å rette opp i dei andres feilgrep. som foreksempel når dei gamle eierne har vært så late at dei ikkje gadd å maskere vindua når dei mala dei, slik at det er maling utover vindusglasset. så i dag har eg stått og koza meg med å skrape malings langs vinduskanten med eit knivblad. åhh, mine stakkars såre hender! Og mens eg står der så tenke eg bare gode tanker om dei koselige snille.......LATE SLASKENE SOM MALA VINDUA!!!!! grr!!! ska fader meg ta 10% økning i prisen bare for fint mala vindu når eg er ferdig! så det så:-D

Ikkje det at eg skal selge med det første altså....men ein eiendomsbaron tenke alltid framover;-D

Eg hadde planer om å slå meg på Anne bølgen og kutte ut sjokoleif. Og eg klarte det....heilt til klokka 20.00. då var eg så stolte av meg sjølv at eg gav meg sjølv ein belønning, ein sjokolade;-D   Sakte nedtrapping, er det ikkje det som er cluet? Så då er det ganske god framgang fra å gå fra ein stor 200 grams sjokolade dagen til 6 små ruter, av ein veldig mørk sjokolade (som seies å være sunnere)....eller...?

cec: mi super spennende helg

Ja nå va nok ei helg i Grimstad over. Dette må ver den slakkaste helgå eg har hatt her nere. Eg har sett film åså har eg sett film åså ja, sett film ;) Eg vurderte å gå på party på lørdag, men blei heller frista av å bli med å spise wok å se film, greit me ei avslappingshelg så eg kunne lade opp t neste helg når eg får besøk å ikkje minst t høstferien når eg får besøk av Bente... Men det ska eg skrive et heilt innlegg om når den tid nærme seg;) Snakkes plutselig! Nå ska me leverer tilbake kamera. I dag va eg "reporter", hihi!

Ben: Eg hater se reprise

Har dåkk opplevde dette scenarioet...dåkk setter dåkk ned ein kveld, er dødstrøtte og bare vil slakke av, så dåkk skrur på tv'en..og ka ser dåkk? jopp på tv2 er det "Fokus" med eit program om den lille jenta med deformert hode, eller skinn som detter av eller alderdomssyndrom. Alt dette er jo tragiskt i seg sjøl, meeen det er ikkje like kjekt når du har sett det minst 5 gonger før! og skrur du over på tvNorge, spesielt på onsdager, så er det langfilm med "farglig begjær", "farlig kjærlighet" eller ikkje minst "Farlig forhold" som me og har sett 50  gonger! djises! eg hate repriser!

Det bringer meg over til den høyt intelektuelle og spennende filmen me såg på lørdag. Denne filmen har nemlig det treffende navnet "Reprise" Eg gleda meg til å sjå denne, for den har fått veldig god kritikk og blitt nevnt som ein av norges best laga filmer. kanskje den er knallgod,.....for dei med ein intellektuell intelligens waaaaay over gjennomsnittet....men.....for meg og Annie så falt den rett igjennom vår fatteevne. Makan til uforståelig og laaangtrukken film skal du lete lenge etter! Så, Annie, eg tror heller me skulle sett "Click" eg. sjølv om eg ikkje er så fan av adam sandler, så hadde me vartfall hatt det kjekt:-D

Lukke augo......10-9-8-7.......6-5-4-treeeeee-2-1-null- nope, eg blei ikkje påkjørt

Ben: Takka meg til

Off, ska sei eg er glad me ikkje har så store slanger i Norge, då trur eg at eg hadde emigrert for lenge siden. http://www.adressa.no/nyheter/utenriks/article716038.ece 

Lite fett då å spise ei heile geit:-D det er nesten sånn eg komme til å sjå ut etter eg er ferdig med å jobbe i leiligheten...hehe, syns jo litt synd på meg sjøl då når eg ikkje har noge liv, anna enn oppussing, så derfor går eg og sjokoladen hand i hand:-D

Men bare vent, til eg blir ferdige, då blir det bare gulerøtter på bordet når dåkk komme på besøk, og eg skal trene i sandvedparken kver morning og eg ska.....ehh..oki då, ikkje le sånn.....dåkk gjennomskua meg:-D koss klarte dåkk det? hihi:-D eg skal jaffal bli bedre i snobspisinga, that's a fact!


Måtte nesten le litt av meg sjøl i går. På ein fredagskveld, kem er det då som sitter i meditasjonsstilling på badegolvet og pusse sparkel? jopp, thats me,,,hehe:-D tror ikkje eg har gjort noge meir givende på ein fredagskveld:-D Når eg må jobbe overtid får eg i det minste betalt for det;-D  men det versta er vel at eg hadde det litt kos og, får god tid til å tenke og fundere over verdensproblema då, og så hadde eg jo sjokoladen min med meg, han SjokoLeif:-D


Cecilie: we are the champions my friend

Heisann alle samen. Nå har eg fått min første forkjølelse i Grimstad. Ikkje så veldig kjekt at det gjer noge, men eg overleve. Eg ville bare sei at me va på quis i går å at laget vårt vant. Jippi! 2 dolly-pizzaer delt på 15 stk. Då ska me bli gode å mette ;) Nå e d jammen meg helg igjen, tiå fyge, å før eg vett ordet av det e det vell julaferie, det glede eg meg te, hehe! Te helgå komme Anne og Tove på besøk, det blir bra :D

Ben: Kjre deg...

Kjære deg som i løpet av dette siste døgnet har lagt inn 14 kommentarer på hjemmesida vår...kan du være så snill å slutte? det er ikkje det at me ikkje liker å bli kommentert, det er jo det som er kjekt, å se at folk faktiskt gidde å lese det som me lirer ut av oss. men det er meir innholdet ditt som eg er litt bekymra for. Trodde du tok hintet då eg i går sletta alle dei 20 kommentarene du hadde rukke å lagt inn på to dager.

Eg kan jo gjerne veileda deg litt, for det ser ikkje ut som du er så stødig i norsk. siden du kommentere på engelsk. I think the page you are trying to visit is called www.kleinipic.sprayblogg.no, instead of www.eilicec.sprayblogg.no.

It's the contents of your submittion that concerns me. I don't really think that our readers are interested in those internet pages you are meantioning, not that I know of. such as "black penis", "college girl sex", "wet painting" and so on....


so please you white trash freak show!!!!!!! stop comment!!!!!!

Ben: Stv

4122-41


Dust, fine particles of organic and inorganic substances suspended in the atmosphere. The substances include animal and vegetable fibers, pollen,...Dust Devil

Whirlwind, any rotating air mass, including the tornado and the large cyclonic and anticyclonic storm (Cyclone).Eg tror eg har hatt besøk av ein dust devil i leiligheta mi...i dag når eg kom til slottet mitt, eg kom gående langs veien fordi papsen hadde lånt bilen, og når eg nærma meg leilgheta og såg terrassen måtte eg le (ja, anne, eg måtte le:-D) Ut av terrasedøra stod det ei stor sky med støv, og faktum er at eg overdrive ikkje heller. ( ikkje at eg pleier å gjere det hell...hrm....) Ei store sky med støv, murpuss og andre partikler sverma ut av leiligheta mi og forurensa resten av nabolaget. nå får eg sikkert snart besøk av Narvestad, formannen i blokka, med beskjed om at eg er ein trussel for det økologiske samveldet i SENSURERT GATEADRESSE.

Heldigvis så var det ikkje ei atombombe som hadde gått av, men bare far som holdt på å pusse av restene etter badekaret(?) på badet. hehe, dåkks sko sett, DEN støvhaugen på badet, og alle overflater hadde eit tjukkt lag med støv oppå seg, den eineste støvfrie plassen var vel i kjøleskapet....godt sjokoladen låg der inne;-Dhits