Cecilie: p flyttefot!

Då har Cecilie tråløst internett for første gang. Sitte her å hakke tenner nede på rommet mitt, men det har blitt litt bedre nå. Måtte sette på ovnen så det ska bli mulig å sitte her å gjer lekser...hehe! Ja, nå har eg altså flytta, IGJEN! Litt digg å komma meg vekk fra studenthjemmet nå, sev om eg hadde det ganske bra med eget bad å greier. Nå ska eg dela bad med heile FIRA stk. Men det ordne seg vell det og! Men me har jo to tv-er i stua... Ein t playstation og x-boks og ein til å se film å tv på...ikkje verst bare det ;) Sånn ellers så va det digg å lage mat på dette kjøkkenet i dag, sleppe å ta på seg sko åsånn for å laga mat. Nå e d kun 1 uke å ein dag til siste oppgave ska ver levert så då bere det heim t Sola igjen. Tiå fyyyyge! Føle nettopp eg va heima. hehe! I mårå e d første desmber å alt, må neste gå til innkjøp av ein sjokoladekalender ;)

Ben: Oh no, my little wannabeeeeez

4122-60

Hvar er dette bilde av mon tro? Jo det skal jeg fortelle dere alle sammen der ute. Dette er nemlig ett fotografi av vår kjære lille russemaskot. Var Bente russ tenker dere vel? Åhjoda, vi var russ vi og, selv om vi bare var lærlinger. Refleksruss, ikke til å stikke under ein stol det nei. Med egen russebuss,...mja..vet nå ikke helt...kanskje vi heller kan kalle det ein bil? Ja det tror jeg vi gjør. Med egen russebil med dekor på. Denne lille bien er alt som er igjen av den uber stilige dekoren vår.

Men vet du hva? På mandag da jeg kjørte hjem fra leiligheten, da så jeg til min store fortvilelse at WannaBeez hadde begynt å smuldre opp. For en tragedie. Bidrag til restaurering mottas med takk av den svenske organisasjonen "Redda  Wannabeez...Død eller summende"

Ben: CSI: Sandnes Jakten p det Forsvunne lik

4122-62

!!! Kva er det som har skjedd i leiligheten til Bente? Er det eit mord, eit mord på lysaste dagen medan Bente intetanende var på jobb og stella med dei uskyldsame blomane? Og kvar er liket blitt av? Har det blitt plassert i vaskekjellaren slik at det heimsøkjer Bente når ho plystrende kjem ned i boda si? Kjem Bente nokon gong til å flytte inn i denne leiligheita? Vil nabolaget noensinne bli som før etter denne enorme rystninga av det ellers så kjeisamme strøket? Er det den unge mannen i fjerde med det perfekte badet som er den skuldige? eller er det den mistenksomme ungkaren i leiligheita under som ser fæl ut (leiligheita altså) som er den drepte? Vil Coop Bygg slutte å føre denne typen blå teip, etter at CSI bruka den på dette åstedet? og vil borgermesteren tillate 17.mai toget å masjere fra ruten i år og?

Følg med i neste episode av Gaus Roms og Brummen dal....(Skummel stemme) 

(Forresten så gløymde du å lese heile innlegget med skummel filmstemme....ja, sett i gang..les det på ny..sånn ja..husj på deg!)

Ben: Oppussingstrbbel...

4122-61

Det har eg lurt litt på....Det dere ser her er ein malingsspannåpner...*(den har sikkert eit meir smartere navn i skikkeligheten men..) Det eg har lurt litt på er koffor i alle dager denne malingsspannåpneren har sprudlevannåpner og? er det liksom sånn at når du er på fest så kan du heller ta med deg ein malinsspannåpner i stedet for å kjøpe deg ein spudlevannsåpner?

Eller er det bare sånn at oppussingsbransjen tenkte på alle dei stakkars underbetalte russiske mennene.... (Som har koner som legger seg ut på dei russiske kontaktannonsene til Brigt på internett mens mennene er i Norge og jobber) som jobber som malere, at dei gjerne er tilbøyelige til å ta seg ei øl og to mens dei jobber? jaja, gjerne ikkje rart at det blir klaga så mye på malerjobber som blir gjort?

Lure på kossen det går egentli når du maler og drikker på samme tid? Spare litt tid då? då kan du jo ha vorspiel og male litt på samme tid.....Tror gjerne eg må teste ut dette konseptet..det virke litt spennende, ein liten utfordring i min ellers så kjedelig og ensformig kverdag....

Ben: Lgne nakne kinesiske menn;-D

Skal menn koza seg med ukrainske og russiske damer, kan me jenter koza oss med kinesiske menn...eller? hihi  slutten av filme er løgnast:-D

http://klipps.no/japansk_massage/

Ben: Useris reklame

Sorry Brigt, men nå har eg gjort alt eg kan. Eg har ringt til Telenor, Sprayblogg, Rema 1000, Kom og dans, Poker.com og Prison break. Men eg får desverre ikkje sletta den fæle og utrolig støtende reklamen her på sprayblogg som du ba meg om. Huske du den ikkje?

Den om dei polske damene som søkte kontakt med utrolig hotte og sexy menn. nå ser eg at  dei til og med har lagt til ei ny reklame, med ukrainske damer. Gjerne dei polske damene hadde for stor pågang? Du får sende inn ein ny klage viss du fremdeles føler deg støta, eller så kan eg sende innlegga våre direkte til deg på e-mail, viss du vil unngå slik utrolig irriterende reklame.

Cecilie: jeijeijei

Nå blei Cecilie KJEMPE glad... va inne å såg på arrangementer som skal være på "Luftslottet" i Grimstad i nærmeste fremtid å gjett ka som lyst mot meg:

Fredag 26. Januar
Postgirobygget
Konsert

Glede meg allerede... Å denne gangen ska eg ver på tiå... I sommer når me va på postgirobyggetkonsert klarte me jo å komma 20 minutt før di slutta å spille...sjakktrekk! ;)

Nå e d snart på skolen å gjer matte, kan ikkje akkurat sei eg glede meg ihel, men eg må vell gå å lera nyttige ting til eksamen. I dag e det faktisk 13 dager til eksamen. Så e d ferie, ska bli kjeeempe herlig! :)

Ben: Supersize me: special edition

Alle har vel hørt om den filmen som var, eller sko komma på kino: Supersize me. Den gjekk vel ut på at ein gutt sko bare spisa McDonalds mat for så og så lenge. Nå skjønne dåkk, nå har eg eit manuskript til mitt egen realityprosjekt. Det hette "Supersize me: Appartment edition"  -Coming to a theatre near youuuu (seies med skummel filmmann stemme)

Det går vel kort fortalt ut på å sjekke kor stor du kan bli av å måtte spise "ute" altså hamburger, pizza ol, og så gå i leiligheten å spise chips, brus og sjokolade fordi du kjeder deg, og så hive innpå litt ost når du komme heim fordi det er så godt..... 6 dager i veka i 5 måneder....For å sei det sånn....eg er godt på vei, føles vartfall sånn;-)

Det eineste som redder meg er vel o store swing på onsdagane:-D

Gu kor eg glede meg til å begynne å trene og spise ultrasunt igjen....hrm...hrrrr..bullshi.krrremt....unnskyld, bare litt rusk i halsen...


Cecilie: Lykkelig som liten

Liten?

Jeg?

Langtifra.

Jeg er akkurat stor nok.

Fyller meg selv helt

på langs og på tvers

fra øverst til nederst.

Er du større enn deg selv kanskje?

Inger Hagerup


Cecilie: nogen som vil kjpe hsten?

Off, her nere i Grimstad e det skikkelig drittver for tiå. Eg har ikkje støvler, någe som resultere i at eg går konstant blaut i beinå. Må begynne å ha med tørre sokker i veskå uansett kor eg går ;) MEn ein ting som e positivt med høsten e jo at det snart e jul å at eg snart komme hjem å ska ver der så godt som ein heil måned. Då ska eg hvertfall få tid t å ver med alle, opp til flere ganger :D Me har veldig lite undervisning for tiå så av "rosa-zebra-gjengen" e d bare meg å Anette som e i Grimstad. Me pugge matte å holde på med oppgave. Men me får tid til litt kos og... som film, middager og spilling:) Nå e d ikkje lenge t eg flytte heller. Begynne vell så vidt å flytta litt i helgå tenke eg, så det blir spennande. Det blir kanskje t Søgne i helgå i bursdagsfest, viss ikkje så blir det nok slakkehelg denne helgå og. Forrige helg va jo dødsdigg, så eg har ikkje imot ei sånn helg til ;) Meg, Tove og Anna laga oss taco å trykka i tryne på chips, dip og smågodt. Det va merkelig eg ikkje rulla ned til bussen på søndagen. Me hadde på oss skikkelige slækkekler å såg tv og film :)


Ben: Eg har aua p armen!

Det er eit par regler som må følges i oppussingsverden:

1. Ikkje kom borti malinga med klenå
2. Viss så overnevnte skjer, vask bort malinga med whitesprit
3. Viss du vasker vekk malinga på jumper-ermet med whitespirit, ta av deg jumperen etterpå
4. For guds skyld "TA AV DEG JUMPEREN"!!!!

Oki, nå kan dåkk gjetta ka eg var så smarte å gjorde. Joda, eg sølte maling på armen, vaska med whitespirit, mens jumperen var på, (nevnte eg at malinga var på underarmen, der me har tynnest hud?) og så venta eg 1 time før eg kom heim med å ta av meg jumperen.....

Resultat: Eit stykk stort, ildrødt, dødsvondt, sviende, brennende, nevnte eg stort?, flammende...(nogen andre forslag?) utslett rett rundt hovedpulsåra!

Konklusjon: AUUUUUU!!!!.....U!

Behandling: Beroligende kamillelotion, sjokolade og spraybloggen å klage til


BenteBent: Sker listemaler til utrolig kjedelig arbeid

På søndag vet du, då var hu såååå flinke å reiste til leiligheten allerede i 2 tida. Male lister sko hu, Flinke bentebent. Flinke BenteBent som til og med var i bakrus etter å ha konsumert sprudlevann dagen før...hu gjekk i leiligheten for å male. jajamensann. Og visst hadde ikkje Atle hatt med seg tv i leiligheten sist han var der, så då kunne hu se på Kvitebjørn Kong Valemon men hu mala. Hu vurderte sterkt etter å ha mala halvparten av listene om hu skulle drøye resten til mandag, men Bente Bent ville bli ferdige og imponere PappaPaps, så hu stod på å mala og mala.

Før resten av historien komme så må fortelleren bryte inn og legge til ein viktig detalj: Når du maler lister så er det grunning, så to strøk med oljemaling etterpå. Grunna listene gjorde BenteBent på lørdag.

*Når då endelig BenteBent kunne konstantere at magen skreik itte junkfood og hu takk og pris hadde bare tre lister igjen, så kikke hu tilfeldigvis på malingsspannet. Spannet som hu hadde mala dei fine, lange og utrolig kjedelige listene med.....du har sikkert gjetta resten..."Grunning- For listverk" ARGH!!! All arbeidet til ingen nytte!  Hu kunne heller vore heime på sofaen og gomla chips dip og sjokolade i stedet for å male forgjeves!!!!...Men det skal hu ha, hu BenteBent, det komme ikkje til å ver mange i Sandnes (byen som aldri sover) som har like grundig grunna listverk som BenteBent!

Og når me er inne på skuffelser...Når BenteBent sa fornøyd til PappaPaps i dag:
 
B:  "Nå kan du snart begynne å liste golvlistene på kjøkkenet, eit til strøk så er dei ferdige!"

P: "Nei, det går nok ei stund til, dei har me jo ikkje kjøpt ennå"

B: "What?????" Ka er dette som eg står å male på nå då?

P:"Åhh, haha, det er dør og vinduslister

B:" Oh-My-God!!!"


Og som ein liten ekstra bonus på dagen, så fekk eg beskjed om at renta på lånet har steget...igjen. Søren meg andre gongen siden eg fekk lånet, og så fekk eg i tilleg brev om at Fellesgjelda har stege med 12%. Halleluja! Den hadde ikkje steget på 3 år, så nå følte dei at det var på tide....typisk. det var det ingen som sa når eg kjøpte. Eg lukte søksmål!!!!  ;-)


Ben: Lttis

http://www.youtube.com/watch?v=yWpenFwJw-Y&mode=related&search=

Ben: Merkelig helg..

På lørdag var eg på jobb....gjerne ikkje så forbausende siden eg skal jobbe kver helg heilt fram til jul...meeeen eg har fri på julafta! Hell og lykke!!!

Eg og Sture lurte ca sånn eit halvt sekund om me skulle gå på Islandsk pølseswingfest på lørdag, men det blei nedstemt:-D Så sånn ca kvart på 8 på lørdagskvelden fant eg ut at eg sko på megaraveparti til Brigteballen. Det blei eit gøy vorspiel. det eineste som satte ein stopper for det var den ekkle eimen av gluewine....haha:-D

Når me kom ut på byen hadde eg ein liten nedtur; men det blei bedre når eg kom  meg på hexagon; godplassen vet du:) Der dansa me og blei beglodd av Hansi

haha; han og ein kamerat stod i baren og snakka og såg bort på meg; tiska videre og såg bort på meg igjen:::mesten så eg blei litt redd::haha

Så toppe kvelden seg maksimalt når eg og brigteballen entra dansegolvet med vår eminente tolkning av tecnomusikkens mystikk og mysterier. "the fireball" heitte dansen vår. Det er ein tolkning av samfunnets urettferdige fordeling av godene. Eg vil nå sei at me rula dansegolvet glatt! Alle samla seg i ein ring rundt oss og stod og klappa på amerikansk viss og digga oss....ikkje sant brigt?

etterpå gjekk eg og Anita og fekk oss litt pizza, mmm så godt med mat:-D

og så skjedde det som eg aldri hadde trodd skulle skje mens eg bodde hjemme.  At eg hadde med meg ein gutt heim til mor og far;-) Og han blei advarte.....Men kjekt å ha opplevd det og. Løye:-D


Cecilie: slkehelg

Hey hey hallå! Nå va det endelig helg igjen... men alikevell e d skolearbeid som står på planen. Har ein stor oppgave som eg bare har utsatt å utsatt. Så helgå blir stille å rolig. Va ute å slo ut håret på torsdag å det gjekk ganske vilt for seg. Mer trenge me ikkje å sei om det, hehe! Men me va hvertfall på konsert med Ralph Myers. Ganske gøy :) Så i går va det slapp av fra morgen til kveld, Meg, Anette og Marianne laga hjemmelaga pizza å såg film. Mmmm-den pizzaen va god. Eg spiste å spiste å spiste. Eg vurderte å spise opp heile for då hadde eg vert helten t Anette. Men eg fant ut at då hadde eg ikkje klart å gå heim så eg måtte gi meg mens leken fortsatt va god ;)

I dag bere det t Kr.sand for å besøke Tove. Det glede eg meg masse til. Me ska bare slæka, så det e gudd :)

Cec: anita in the town

Då har Anita og fått sett O`store Grimstad :D På fredagen va me oppe på det store fjellet igjen. Det blei ikkje grilling som me hadde planlagt, for veret va ikkje på topp. Men me fekk trykka i tryne på kjeks og mandarin. Så vell nere igjen va det herlig å slappe litt av før det bar ut på taco, Dirty dancing og bowling+ein stoooor jordbærdrink på Galleri :)

På lørdag formiddag bar det straka vegen til Sørlandssenteret der det va duga for shopping. Bare synd at ingen av oss va i skikkelig shoppinghumør :O Så me gjekk nesten tomhente ut i fra senteret. Men det stoppa ikkje partyhumøret. Litt stress blei det i å me at det va meg å Hilde som sko ordne til festen å me ikkje kom oss til "festlokalet" før festen begynte, men det gjekk greit. Akkurat på lørdag va det greit at ingen kom på tida ;) Jo, for det har seg sånn at me altså hadde lånt "peisestova" på Grøm(der eg bor) for å ferie bursdag. Å bursdagsfeiring blei det. Me hoppa å spratt, drakk og danste. Fekk hørt på både Sebra-sangen og Rosa, så då va me fornøyde. At det va nogen som likte sangene våre så dårlig at di kobla fra heile anlegget e vell ikkje så viktig? ;)

Anita og cec
Meg å Anita ble fodle å galne ittekvert å me fekk begge swingt oss litt på dansegulvet. Me va trøtte å galne å sko hjem å legga oss i 4tiå. Men plutselig når me hadde komt halveis fekk me skikkelig lyst på noge å spisa. Me begynte å fantasere om baguettene me sko ha til frokost, men det endte med at me snudde å gjekk tilbake til byen å fekk oss kver vår halve pizza... Denne avgjørelsen va me glad for når me våkna opp på søndagsmorgen å kunne steike oss herlige baguetter. Resten av søndagen gjekk vell til vasking og rydding etter vorspielet. På kvelden va det Klisterhjerne, der meg å Erlend knuste di andre, LETT! Ittepå blei det (hold dokk fast) FILM! hehehe! :D

Ben: Interesting day

I dag slutta eg klokka 3 på jobb, og det skjer jo...aldri! Men det hadde vært meir positivt viss eg kunne gjort masse i leiligheten. Nå brukte eg tida på å støvsuge (gosh kor mye dritt det blir) panta plasker og kjøpte engangshansker, mens eg venta på at far skulle komme i 5 tida. Så etter det var eg holdehjelp for papsen mens han skulle spikre opp taklistene. Og det er her det blir interesant...For det var meir sånn:

-Holde du her bente?
så gjekk eg og satte meg og leste halve dagens næringsliv, der stod det mucho interesante

-Holde du bente?
så gjekk eg og satte meg og leste resten av dagens næringsliv

Slik gjekk no timan.....eg rakk og å lese Rogalandsavis-tre gonger og Finansavisa- to gonger, og så må me jo ikkje glømme at eg rakk til å med å gumle i meg ein heile skruepose. Potetskrue altså, ikkje vanlige.....

Ben: S var det fyllefest igjen, rai rai!

Denne helga var egentli planen å ta det litt med ro å sjå ein film eller noge. Men så klarte Brigteballen å lura oss med på vorspiel, ikkje at det var så vanskeligt men...hihi:-D Denne gongen var me sjå Sture faktisk. Det er første gong eg vartfall har vært på fest hos han. Eg hadde det kjempekjekt blandt guttane og ei Thailansk dame som bare kunne engelsk. Litt swingdans blei det visst og;-) what a shock! hihi

Me var først ein tur ute på Kardinal, men som alle andre lørdager i manns minne, så endte me opp på Hexen allikavel;-) Eg fant endelig ut ka den "hemmelige" døra som er rett før billettane på Hexagon. Det er visst snarveien fra Kardinal. så vet du det;-)

Når du er ute på ein snurr på lørdagen så kan det gå litt gale for seg. Nogen hoppe på postkassestativ, andre dette i fontenen, eg og presterte å får meg litt "aua" i helgå. Havna midt oppe i slåstkampar, to gonger! Hehe, og nei, det var ikkje eg som starta dei...Først var det oppe med baren på Hexagon, der eg holdt på å bli meid ner av ein gjeng som begynte å slåsst akkurat i det eg gjekk forbi. og andre gong var nede på dansegolvet. Se for deg slik dansegolvet alltid er..stappfullt....plutseligt...så er det ikkje eit menneske igjen omtrent, for alle ligge bortmed trappa på golvet...fordi det var nogen borti hjørna som begynte å slåss og skua og så plutseligt fulgte alle med...det var litt komiskt og;-) men det var ikkje fullt så komisk når eg vakna opp i dag og kjente kor sår eg var på hofta...AUUU!!!

Eg hadde som vanligt plana om å gjer masse fornuftigt i dag, men det blei som vanligt med tanken....;-) det er litt herligt og å bare ligga å slakka i senga om morningen, og få god frokost i form av det me lige best: Cola og Grandi:-D Eg og colaen er bestekompiser på søndagsquisten!

Men eg klarte å mega meg bort i leiligheten etter kvart og fekk mala taklisten eit strøk til. kjekt!!! Så kom Tove og Kristian på besøk og var kjempepositive. det er sånn me lige det!;-)


Nå har eg nettop spist havregryn og melk, så eg har fått vondt i magen, for eg tåle jo ikkje melk....men eg spise det omtrent kver kveld for det...hehe, det er så godt og raskt å spise når du komme seint heim og skal rett i seng. Lure på om eg kan ødelegge magen når eg spise melk?


Men nesten helg skal eg vartfall ver edru......tror eg...kanskje...mja.....


Ben: Rrende...

Ein skikkelig rørende historie på farsdagen....utrolig!   http://cjcphoto.com/can/

Ben: uahuahuah

Viss du ikke liker slanger....ikkje gå inn på denne adressa...det gjorde eg http://www.sol.no/underholdning/survey2/gallery.fcgi?gallery_id=735 .....Komme til å ha mareritt i kveld! OFF! det versta eg vet!

I dag var det fri fra oppussing fordi Tove er hjemme i helga. Så då var eg og Anne på chicks nigth i kjellerstua til Tove og chatta om alt fra oppskrifter til giftemål.....begynne me å vokse til? mjaaa....skeptisk.
Me hadde det kjempekoz og fekk oss eit par gode latterkuler av blandt anna Tove sitt ville studentliv;-) Glede meg til Tove og Cec komme hjem for julen! så får me håpe eg har litt fritid då, midt i julestria..eller teppet;-)

Viss nogen lure på ka som er mitt favorittdyr så er det "#PIIIIIIIP!#" (Senkveld);-)

Nei, nå må eg gå å ringa nogen mannfolk!

Cecilie: ut p tur, aldri sur!

Denne uka må eg få lov å sei at eg har vert sporty. To dager har turen gått opp til det som sikkert e Grimstads høgeste fjell (at det bare tar ca 10 minutt å gå opp e vell ikkje så viktig. Men det e himla bratt.
På onsdag tok meg å Anette ruslestavene fatt å gjekk tur. Plutselig så va me oppe. Utsikten va heilt enorm. Me såg både Grøm, skolen å taket til Anette, ikkje verst bare det!

anette å mæ

endelig oppe
Det va så bratt at det til å med va tau som me kunne holde oss i...
klatre
Så siden turen va så vellykka måtte me ta med oss Hilde opp på torsdag.Klatre
Å siden det va velykka ska me ta med oss Anita å Erlend i dag. Ska grilla på toppen å greier, det blir koselt.
Jepp, Anita komme jo i dag, det glede eg meg kjempe masse til:) Hu ringte nå å sa hu va rett rundt hjørne :) Ha ei god helg folkens. Oppdatering komme på søndag eller mandag

Ben: Merklitt, det mst ver ein jetteliten ny packet, frn Norje..

Hmm, hadde vanskelig med å finne overskrift i dag, haha, kanskje fordi eg ikkje har så masse å skriva om;-)

Men i dag når eg stod og skrapa maling av vindushandtaket, med vinduet åpent. Koffor er det sånn at når du står høgt oppe ein plass og kikke ner, så får du ein uimotståelige trang til å spytta? Gjelder det alle eller er det bare mg? Eg tror eg komme til å slite litt då når eg flytte. Kver gong eg går ut på terrasen så må eg spytte. Tror ikkje det er lov ein gong, hehe, forståelig nok. Ikkje så kjekt for naboen under å få ei spyttklyse rekende inn på terrasen med ei vindråse. eller for dei som tilfeldigvis passerer nede på gata for den saks skyld;-)

Nå har eg hengt opp dørskilt. Haha, klarte ikkje å bestemme meg for om det bare var blod harry og stygt, eller litt meg:-D hehe, ei lita fin grense der. 'Men eg får la det henge ei stund, det er bare midlertidig til eg finne det eg vil ha. Hadde tenkt på ein blomst av metall eller liknende som eg kunne få ein til å gravere inn navnet mitt på. Men det nærmeste eg har komt er denne flotte rosa blomsten i filt som heng ved døra mi nå, hehe:-D Rosa blomst på gul vegg, det er snaks:-D men det ser jo tross alt finere ut enn den takpanna som hu i første har hengende, syns nå eg vartfall;-) Dåkk får komma på besøk og dømma sjøl;-)

Ben: One eyed swing-girl

I dag klarte eg å rive meg laus fra leiligheten og gå på swingen i stedet for. hehe, var ikkje så vanskeligt;-D Nå holde me på med temakurs, der me lere litt andre former for swing. Denne som me har lert nå har vært litt rar og uvant. Men men, kjekkt å lera noge nytt:-D Neste gong skal me lera ein eller anna bluesswing. Blir kjekt.

Men i dag klarte eg jo det stora. Eg var sikkert veldig tørr i augo, så eg sko klø meg litt i det høyre auge i begynnelsen av kurset...så trur du ikkje at linså datt ut? Arhg!  jaja, tenkte eg, eg har jo med ekstra...men etter febrilsk leiting i veskå, så fant eg ingenting. Den ekstra linsa hadde eg brukt på jobb i sist veka. Så då endte det med at eg dansa resten av kurset med ei linse. hehe, bra ikkje folk kan se koss eg føle meg;-D Som ein einauga banditt. hihi

Hadde store planer om å gå i leil før jobb i dag siden eg begynte halv 12, så eg hadde klokka på 8. Men då eg vakna var eg jo såååå trøtte, så eg snooza an me 10 minutters mellomrom heilt til klokkå 9, då tok eg egndelig til fornuft og skrudde klokka til ti, så eg fekk sova ein heile time vartfall;-) men var litt irriterte då eg stod opp halv 11, kefor i alle dager eg i det heila hadde hatt gidda til å vekke meg sjøl klokka 8 i det heile tatt;-D hihi. ein stykk lazy girl ass!

På søndag sko det visst ver Swingcafe på Gossip, nogen som har lyst å ver med? Hihi;-)


Ben: There is a land called Passiv Agressiva, and i'm the oppussingsqueen

Eg kikka nedi veska mi her ein dag. Den veska som før inneholdt jenteting var blitt ugjennkjennelig forandra, eller, det var fortsatt leppepomade, linser, smykker, bilnøkler, paracet, foundation, oljeremover, vitapan, tyggi, kortholder og fliseklemmer oppi. Men disse tingene hadde fått besøk. For oppi veska låg ein tapetprøve, kvittering på maling og tror du ikkje det gjemte seg ein liten bit av ei baderomsflis oppie der og? Då får eg sei som Anne seie: "Eg måtte le!"

I dag mala eg baderomsinnredninga med Bengalakk. Hadde grua meg til det, men det var jo piece of bathroom å male med denne malinga. Rant nesten ingen ting. Hell og lykke!! Så alle som har tenkt å male med Bengalakk.....kjør på:-D

Ben: Oi oi oi oi

Når me har publisert eit innlegg på Spraybloggen så legge det seg ut på hovedsida til sprayblogg.no. Av og til lese eg nogen av dei sist oppdaterte hjemmesidene....og du kan trygt sei at det er masse rart...Eg tror ikkje eg og deg Cec har dei heilt dype innfallsvinklene på ting i forhold;-) hehe. Der skriver folk om "smerte, pain" "kom å ta meg vekk fra denne verden" blir nesten litt skremt. Me får håpe det bare er eit innfall og ikkje ein nøye gjennomtenkt sak....

Men siden me først var inne på seriøse ting...Takk for eit flott vorspiel Cec. Hadde det kjempekjekt. Så uber koseligt å ha deg her heime. Sjøl om me ikkje fekk snakkd så masse i lag. Me får ta det igjen når du komme back for good (Julen):-D

Nå har eg kjøpt meg ein dusj forresten. For dei som ikkje blei tyda øyrene full av lelighets snakket mitt på lørdag;-) Så nå kan eg bare tilkalle rørleggeren og så kan eg vartfall dusje. Hadde vært greit å fått satt opp doen og i samme slengen. Er blitt litt lei av å springe bort på Mega Brueland for å gå på do. Og det er sikkert dei leie av og;-) haha

I mårrå skal eg begynne å male baderomsinnredninga med Bengalakk. Det er ein veldig blank maling, som vistnok ikkje skal vere så lett å male med. Får for all del håpe at det er lettere enn den som eg brukte i vindua, drittmalinga! Det er meininga at baderomsinnredninga skal bli metallic grå, omtrent, så gjelde det å krysse fingrene;-D

Nevnte eg at eg har fått innflyttningspresang av Hanne? Då kan du godt sei eg blei hoppende glad! Eg har for lenge siden bestilld ein lysestake med prismer på gjennom Blomst. Det var i den tida e hadde god råd, så eg tenkte at ein lysestake til 850 gjekk greit. Men ettersom eg har pussa opp og pengene bare reeeeeenn ut, så har eg måtta begynt å tenkt annerledes..hehe:-D så egentli hadde eg tenkt å avbestille lysestaken. Men så plutselig kom den, eller dei...."ja, her er dei to" sa Hanne og visste dei fram.
Hjelp tenkte eg, eg har VARTFALL ikkje råd til to!!! "ehmmm...ja..eg sko egentli bare ha ...." begynne eg.
"di ska du få av meg i gave!" seie godsjefen. Gjett kem så blei sprudlende glad resten av dagen då!!! yeah yeah;-) 

hits