Cecilie: Sola slr ut hret har nattpent.

Nogen meine eg har fritidsproblemer, men eg meine eg bare e verdens beste søster. Ka eg har gjort nå, tenke dokk kanskje? Joda, eg tok med meg Lars Erik (min bror) å stod ein time i kø nere på Europris på Sola midt på svartaste, kaldaste nattå. Fra 12-1. Joda, Rimien og Europrisen på Sola hadde nattåpent, å det e ikkje t 12 som vanlige butikker når di har nattåpent, men det va bokstavligtalt heila nattå. Så når eg hadde henta Tove og Anne på byen stakk me innom rimien å kjøpte mandariner klokkå tri PÅ NATTÅ! Sygaste! Merkelig nok va me di einaste i butikken, trodde folk tok storhandelen t nyttår klokkå 3 på nattå, eller ikkje!

I dag blir Tone Elin 20, så det ska me feira med pizza å vin og ein aldri så liten bytur. Oppvarming t morgendagen kan me sei? Eg ska jo jobba i måråtidlig så eg komme ikkje t å bli seine. I mårå ska me samlas fira jenter hos meg t ein bedre midadg, kalkun faktisk, spennande. Pluss at mor t Bente fekk drinkmixer t jul så me ska ha drinke party, hørres ikkje det kanon ut? Eg har til å me kjøpt "raketter". Stjerneskudd og tangs. Ka va det så stod på reklamen, ann sko hvertfall ver frekke denne tanksen, måtte bare ha ein pakke. Kossen ser ein frekke tanks ut liksom? :P

Takk for det gamla alle venner og bekjente!!! :D

Ben: I'm still alive!!!

Horoskop for Vannmannen uke 52 ( 26.12.2005 - 1.1.2005 )

Du kan bli møtt av uklare forventninger og føle at du må dobbeltsjekke i forhold til folk før du går inn i en avtale eller vil stole helt på dem. Det bør ikke overdrives, men det kan være bedre enn å se potensielle partnere gjennom rosenrøde briller. Generelt kan det virke grønnere på den andre siden av gjerdet.
Nå kan du se framover med mange gode ideer for å komme deg videre og realisere mål du har satt deg, men du bør ta høyde for at dine nærmeste ikke er helt på bølgelengde, og ikke irritere deg for mye.
Motto: Kanskje ikke grønnere på andre siden.

Rosenrøde briller? eg har ikkje briller lengre...eg trur dei må oppdatere dei horoskopa litt. men eg kan jo unngå å kjøpe linser med rosa farge i , denne veka, så unngår eg å se potensielle partnere:-D  realisere mål eg har satt meg? hmmm......ka tru...begynne å trene meir og ikkje spise så mye snob....hmmm...ja, syns eg ser...hehe:-D

Hadde store planer om å trene etter jobb i dag, men trur du det blei til noge? nope. i stedet for gjekk eg hjem, eller det bør nevnes at eg kjørte hjem, hehe, åd pizza, smågodt og is til dessert. så ingen fare for at eg ska bli sunn nei! hehe. lurte på om eg ska krangle litt med spinningsykkelen til mor mens eg ser frustrerte fruer....hehe, håpet er lite, men det er der! hehe

i dag var første dag etter julestria. yess, tenkte eg, ikkje så stress dag. men det rara er, til mindre stress det er til vondrere får eg i ryggen. heilt gåen i slutten av dagen i dag. off! ommøblerte litt i butikken i dag. det er så herligt å få rydda litt og få fram nye varer som har stått under bord og slikt. nesten så eg ikkje har sett dei i alt det andre som har vært der.

Glede meg til nyttårsafta nå....jeeeei:-D glede oss som regel, men nyttårsafta har rykte på seg for å skuffe ofte! men, det ska me ikkje la skje i år, ikkje sant girls!!!! hehe:D

Cecilie: det skulle vri 4 r i romjul

Då va det nok ein gang romjul. Julefeiringa e over å eg reiste heim fra Nedstrand i dag. Det har vert 2 avslappende dager, herlig :) I dag hadde eg besøk av Bente og Tove, me spiste snop å snakte om stort og smått :) I mårå ska Mexicogjengen samles hos Linn over en bedre middag, du kan tro eg glede meg.

Horoskop for Skorpionen uke 52 ( 26.12.2005 - 1.1.2005 )

Nymånen på nyttårsaften vil forsterke følelsen av at noe nytt er i kjømda og noe er forbi. Følelsen av framgang er god å ta med seg, men den lille tendensen til å vise det i forhold til andre bør du være oppmerksom på. Nå er det fristende å bruke andres fiasko for at egen suksess skal synes bedre.
Mange muligheter kan kreve at du må holde deg i tømme for ikke å engasjere deg i for mye på en gang. Du vil kunne føle anerkjennelse eller få nærmere kontakt med noen nære venner eller søsken.
Motto: Selvkontroll.

Hmmm... ka nytt vil komma? Spennende, eg glede meg t å finne ut av det...
Men kjenne eg horoskopet mitt rett så stemme det neppe :(

Off, nå e d ei vega t Anne reise t Sri Lanka. Det e bra hu e tbage igen om 3 måneder. Me må rett å slett ha ein heidundrande avskjedsfest på lørdag. Hihi!

Cecilie: skoleferie

Då va naturfagsprøven over å eg har skoleferie, herlige følelse.
Eg har lite nytt å fortelle, ingen punktering eller snille menn som har hjulpe meg, men eg har hjelpt mange menn, me å finna skostørrelser å pakt inn julegaver *snille meg* ;)

Gruppa mi fekk 5+ på framføring om Hedda Gabler å me fekk spørsmål om me kunne framføre det for nogen lærere for læreren vår syns me va så flinke. Cecilie va iført dressbukse, slips og skjorta å va Jørgen Tesman :D Opp med hendene alle som interesere seg, som eg tenkte, INGEN, hehe! :P

Horoskop for Skorpionen uke 51 ( 19.12.2005 - 25.12.2005 )

Skorpionen føler framgang på mange områder. Særlig dere som er født 3.-5. november kan føle at dette er deres tid, men dere bør ikke ta av så kraftig at dere overkjører omgivelsene. Da er det duket for konflikter.
På jobbsiden kan du også få gjort noe, men her kreves tålmodighet, og du holder fokus og klarer pliktene dine. Du kan oppleve at du irriterer deg for det du ikke gjorde eller trekker deg for tidlig fra noe som ville kreve bare litt mer for å gå i boks.
Motto: Fokus på målet.

Hmmm, det va noge å tenke på :P

Ben: Horoskop nr 2

 
Horoskop for Vannmannen uke 51 ( 19.12.2005 - 25.12.2005 )

Harmoniplaneten ligger stille ved inngangen til tegnet ditt og dere som er født rundt 22. januar kan oppleve at dere trekker til dere mennesker som dere føler en spontan sympati med. I kjølvannet av dette kan det følge et oppsving i romantikken. Her er realisme et nøkkelord, fordi du nå kan gå til en potensiell partner med urealistiske forventinger, eller gi et annet inntrykk av det selv enn det du mener å signalisere.
Lovende muligheter kan dukke opp nå i tiden før ferien. Entusiasme og planlegging bør ikke gå utover forpliktelsene som du har hjemme i "denne søte juletid".
Motto: Kjærlighet gjør blind.
off, for ett teit horoskop, nogen som gidde å tolke det for meg? virka som det bare var for dei som var født 22 januar! fy søren!

hehe, merke eg må gå å legge meg, Masse skriveleifer! hihi, god jul til alle folkens!!....eller....til cecilie,  og ak, litt anne  og tove, vel ikkje så mange meir som leser her...hihi!

Ben: Snillaste mannen fra Orre

Gjet kem så ponkterte på vei til jobb i dag. jo det va lucky ben! sakki! fekk hjelp av ein mann som kjørte forbi. ganske bra det finns snille folk som har tid å hjelpe når dei egentli skolle på jobb midt i rushtrafikken. så han la seg ner  i dressbukse og finskjorte og prøvde å skifte dekk på bilen, mn det var for mye gjørme så det gjekk ikkje. men så kjørte han meg heldigvis på jobb, hihi! det og e litt løye:-D så plutselig klokka 12 ca så ringte han. " jo han hadde tenkt litt, han sko jo den samme veien hjem fra jobb, så viss eg ville kunne han hente meg og så kunne me reise bort der og skifte dekk på bilen.  då hadde eg allerede ordna det med falken, men alloigavell.... at han faktiskt tenkte på det!!!! Ode til snill mann!

Så eg har funnet ut at eg og ska bli snillere med ukjente folk. eg sendte ein benteengel (ein svibel med mose rundt løken og englevinger, for dei som ikkje er inni intern språket, hehe) til han på jobb. e litt gale at verden har blitt sånn at du blir megaoverraska når nogen faktisk stoppe for å hjelpe. we live in a cold place, både ver og mennesker. hehe, nok fra filisof benny:-D

når eg fyssta e inne på deg. hadde den verste telefonservice opplevelsen i dag. ringt til ein annen blomsterbutikk i dag og skulle bestille blomster for ein kunde. " ring ring.....JA? hei eg ringe fra Blomst i Sandnes, skulle gjerne bestillt ein dekorasjon til lille julafta, klare dåkk det? ja, nå snakke du altså me han sjøl altså, og me har stengt nå altså, eg sidde på kontore , du må ringa igjen i arbeidstidå oj, hehe, visse ikkje dåkk hadde stengt, men då kan......ring igjen i åpningstidå! klask!  så slengde han på røyret. uten å sei hade eller noge. og med den grettnaste stemmen. då tenkte eg...ja du kan søren meg stola påat det gjer eg IKKJE vartfall!  var sånn at eg ønskte at eg hadde sagt det til han altså. drittmann!

Ikkje lenge igjen til jul nå nei! jeeei!

Cathrine Rege var innom butikken med Alexandra, den lille babyen i dag. Hallemann så nusselige hu var! men spør du meg så syns eg det virke litt skremmende....men men, den tid den sorg:-D

eg e blitt ekspert på å spise dolly pizza i det siste. Spiste det igjen i dag på jobb:-D hehe, nesten så eg kan bli proffesjonell dolly tester. utav 20 pizzaer kor mange var: a,-for lite stekt...b,-for godt stekt  c,-for lite ost på kanten d,- for dårlig service (nb; personale) hehe. hu som leverte pizzaen dag hadde skikkelig bra stil. wannabe bimbo! hu hadde bretta opp collegedollygenseren slik at magen og ryggen visste. oki....kjekt for deg det!

gotta sleep! or else i will be tired as a sheep.....eller noge:-D

Cecilie: juleshopping :(

Akkurat nå leve eg på det at det kun e 3 skoledager igjen t jul. Drid å tenke på at det e ein innlevering, ein muntlig frammføring å ein prøve før eg kan ta ferie, men eg ska søren meg ta ferie med god samvet på tirsdag. Då begynne stresset med juleshoppingen. Eg har EIN gave i boks då, å d e kun 9 dager t jul, skrekk å gru, får se om eg klare å skraba samen noge smårusk å komme meg ut på shopping. Ska ikkje jobba i helgå, så den e gudd, då blir det slapp av både lørdag å søndag, hææælig :D
Lørdag e d bursdagsparty hos Tonje, det blir koselt :) Glede meg t å treffe Tove igjen, det e jo kanon lenge siden! Men, nå må eg se om eg finne noge kler eg kan ha på meg når eg ska ver Jørgen Tesman i ein dramatisering i mårå ;)
From all of me to all of you a very merry helg!!! :)


Cecilie: horoskop

Horoskop for Skorpionen uke 50 ( 12.12.2005 - 18.12.2005 )

Det går bedre og du vil føle din egen betydning og verdi vokse. Optimisme og entusiasme vil særlig berøre deg som er født de første dagene i november, og det vil smitte over på de fleste livsområder. I begynnelsen av uken kan du oppleve et møte som kan ende opp med en form for økonomiske forhåpninger.
I personlige forhold kan du være mer pågående og direkte enn du pleier og kalle en spade for en spade. I forhold til andre kan det være en intens uke. Er du en dame, er mulighetene store for å møte en spennende mann.
Motto: Styrke under ansvar.

Meg å Bente e horoskopfriiiks. Bare synd d aldri stemme :(

Det går bedre: jada, cecilie fekk nemli 5 på norsk tentamen å e veeeeldig fornøyd med det :D

Optimismen og entusiasmen har eg ikkje merka så mye t selv om eg e født 4.november. Å heller ingen økonomiske forhåpninger.

En spade e ein spade, javel, kanskje det kanskje.

Men lucky me, eg møte nok ein spennande mann i helga, noge med horoskopet mitt må jo stemma!!!Ben: Horoskop

 
Horoskop for Vannmannen uke 50 ( 12.12.2005 - 18.12.2005 )

Med harmoniplaneten Venus i ditt eget tegn vil din personlige karisma blir mer markant og utstrålingen blir vennligere og kanskje også sensuell og flørtete. Det kan komme godt med i forhold til partner, der det nå kan være tegn på knuter på tråden. Husk å fokusere å det positive og holde igjen kritikken.
På jobben eller skolen kan du oppleve overraskelser i form av muligheter eller anerkjennelse. Men har du fått mulighetene i hendene, kan det likevel hende at du må gjøre et krafttak for å få fisken på land. Du bør tilpasse farten etter forholdene.
Motto: Diplomati.


Javel ja, eg får ein vennligere og meir flørtete utstråling? ja når du nevne det så tror eg faktiskt at eg prøvde å legge ann på han som kom inn for å kjøpe blomster til dama si i dag:-D

Knuta på tråden i forhold til partner?
FØRST MÅ DU SE TIL Å SKAFFE MEG EIN PARTNER DITT DUMME HOROSKOP!!!.....
fokusere på det positive?....hm...eh...oki...busted...eg har det fint eg har det fint eg har det fint:-D 

annerkjennelse?
ja eg har jo fått gruelt masse skrøyt av hanne i det siste då:-D skal til og med få lov til å reise ut på oppdrag å dekorere til eit julebord, og då ska eg ver in charge:-D hihi! 

krafttak?
var det nogen som sa krafttak? har fader tatt så masse krafttak dei tri siste vekene, og rekne ikkje med at det blir mindre jobbing på jobb, men...krafttak here i come! må jo tenke positivt:-D 

diplomati?
det får eg vel brukt for i helgå på byen når den nyrike Cecilie kommer i midtpunktet av ein krangel, om henne,,,,med fullt av gutter. for dei som ikkje har fåt det med seg, så jepp, cec sitt horoskop seie at hu får lykke med både penger og menn....noge annet enn mine knuter på tråden....sukk...

ehh....POSITIVT POSITIVT POSITIVT

Celebration!!

4122-23

I dag feire me!!! me har nådd målet vårt! kan du gjette ka det er? nei, der er ikkje sunnquell nr. 1000, sjøl om det styggt nærme seg og det er heller ikkje klemmebilde nr. 1 million, sjøl om det om ikkje er langt fram, men, det er det store målet som me har jobba iherdigt for å nå. Me har blitt lagt til som link sjå Ak!! viss me skulle ut på byen i dag så skulle me tatt ein skål for den! men me får heller skåla i brus når me sidde barnevakt:-D 

Ha ein strålende lørdag folkens!! 


Cecilie: bai bai kirsten bai bai

Då va det endelig helg, men desverre e dette ei av di helgene eg ikkje kan nyda fullt ut.
Fredag: jobb
Lørdag: jobb
Søndag: jobb

Dette blir en dag med høg stressfaktor:
eg har forlova meg (nei, ikkje med ein gutt, men eg har lova for mye t folk). Eg ska kjøre  Tor Erling t tog, jobbe, hjelpe Kirsten  flytte, også det siste, men absolutt det beste: middag hos Ak :D

Som dokk kanksje forstår så ska mi lillesøster Kirsten flytte hjemmefra i dag, føle eg meg liten eller?
Så då blir det bare meg, papsen og larsien. Kan bli spennande. Eg har aldri bodd i et hus med bare mannfolk før!! Grøss! :O

God helg folkens! 15 dager t jul!

Ben: Helg....

4122-22

He he:-D var på vorspeil sjå søskenbarnet til Ceci og det blei ganske spesi...hehe. naida, me ghadde det ganske så gøy ja, drikkeleg, danselegkan det vel og kallas. ut på byen bar det der faktiskt bente spanderte drikka....hihi, må jo gjer det når eg aldri blir spanderte på sjøl....hehe, av gutta vel og merka. ikkje hinting Cec:-D

Nå sitte eg å skrive, og det er sånn at det gjer vondt for kver tasting, for eg er så sår på fingrane. auauau! sutre sutre" men eg syns eg får lov når eg har jobba 13,5 timer i dag! og egnentli skulle vært i seng for lenge siden! hehe

Tror eg må ta til fornuft og legge meg. viss ikkje klare eg ikkje å skjule gjespen for kundene i mårrå, sånn som eg pleier å gjere. gjespe med munnen i gjen. det er ein treningssak folkens:-D hihi


cecilie: halleluja

Då har Cecilie hatt sin siste juletentamen å det e heeeerligt å ver ferdige, nå glede eg meg bare t ferien! Bare 14 dager t så springe eg ut av Gand med armane øve håve å synge: nå e d ferie så nå gjer eg...blanke! Andre en meg så e klar for å slappa av då, eller? :)

Cecilie: jul i stugan

Helga er over og Cecilie har nesten bare gode minner.

Kjekke ting:
- pepperkakebaking med Ak
- film
- fest/byen
- Spillekveld hos Anne

Mindre kjekke ting:
- prøvelesing
- tapte drikkelek
- vakten på Hexagon ikkje slapp oss inn (har ikke komt over det ennå!!! Kem sleppe inn 20-år gamle Birger å ikkje oss, dårlig gjort!)
- måtte gå hjem fra bussen, det va kaldt det.
- at eg sko på fest når di sko ha pinnekjøtt hjemma (lukten av pinnekjøtt e lukten av jul)

Åså har Bente og eg blitt tyver, me stjal en chipspose og to lett-rømmer fra vorspielet. Javel? hehe.
Eg fekk forresten 4 på nynorsktentamen, bedre en venta:D


Cecilie: skole e DRID!

Hahaha, eg visste ikkje om eg sko le eller grina når eg leverte inn engelsktentamenen min i dag. Som eg skreiv t min gode venn Anne i ein melding så tror eg jammen eg hadde fått like god karakter om eg bare hadde skreve heile driten på norsk (eller like dårlig egenlti).

Men så va det helg. Ein tentamen igjen (den verste). Norsk hovdmål, fagdag. Så helg og helg seie nå bare eg. Må sitte å pugge om islandsk ættesaga, nasjonalromantikken og norsk språkhistorie. LYCKY ME!

Ska heldigvis ut på lørdag, det glede eg meg t. Åså blir det pepperkakebaking med ak på lørdagsformiddag, nice det. I kveld blir det nok bare lesing på norsk å slapp av. For et liv!!!Cecilie: snn kan det g!!!

Dette skreiv eg for 1 år siden:
Nå har det vert mandag og det har vert tirsdag. Jeg har bygd kommode, demontert kommode og bygget kommode igjen. Jeg har kjedet meg, sett tv og spist. Har vert på jobb og svømming og kom meg helt til parkeringsplassen på sportsclub. Jeg har vert på kafe, tatt buss, fått krampe i leggen og sovet.
Det var mandag og tirsdag i korte trekk.

I dag er det første desember
alle store å små åpner lukene nå
det er første desember i dag.

Men jeg har ingen kalender å åppne foreløbig :( Men jeg fikk en "kalenderlapp" av Ak i dag! Jeg gav et lite kalenderkort tilbake, men en ting sier jeg, dikt som er diktet klokka 6 om morgenen er ikke bra!

Egentli lite som minne meg om sånn hverdagen e nå. Eg har verken montert eller demontert komode, eg jobbe lite, trener sjelden og svømme aldri. Eg har ikkje vert på kafe, tatt buss eller fått krampe i leggen. Men eg har sove, spist og sett Tv! Eg MÅ gjer noge med livsstilen min snart, viss ikkje ende eg nok før eller seinere opp i slanke krigen!!! :( Mmmmm.... julekaker e godt ;)
Diktinga er lagt på hylla ettersom fantasien e mer eller mindre utdød åså har eg flytta hjem. Eg vil spole tiå tbage et år, hyyyl.

hits