Cecilie: Sn, sn og atter sn.

I dag har vert ein uten-om-det-vanlige aktiv dag. Hvertfall viss me tenke på kor lite aktiv eg har vert i desember. Blei henta av Brigt litt over 7. Det va snøen som kalla! Turen gjekk heilt opp t Røldal der Anne, Brigt og Kjartan stod på slalom, mens eg frekka meg t på snøbrett (eg hadde tross alt på meg "FriFlyt"genseren min). Det va herlig å ver oppe i snøen igjen. E jo første gang eg ser snø denne vinteren. Men det slår jo ikkje Anne som ikkje har sett snø på 2 år siden hu va i varmere strøk heile forrige vinter. Det va ganske mye skare i bakken, men veret va sånn tålig bra, så me ska ikkje klage ;)

Alt i alt, ein super dag :D

Ben: Stor rengjring

4122-674122-68

I Dag var den store dagen. 3 supre venniner kom for å hjelpe meg å vaske ut. Med så god hjelp, tok det ikkje meir enn3 timer, og då er ein chipspause innlagt:) Det blei gullende reint, så i mårrå blir det første lasset flytta bord. Uahhh, litt skummelt og:( hehe:)

Så stor megatusentakkeklem til CeciSpesi, AnitaPita og ToveSove;) Og jenter husk: "BLÅTT ER VÅTT"

Eg har forresten fårr nytt kallenavn, nå er det ikkje BennyBeGood som gjelder lenger, nå er det BB, som ifølge far til Hanne, som forøvrig er den som har døypt meg betyr "BrennevinsBente" haha. Det blei det nye kallenavnet etter at eg kom på jobb 3 juledag etter å ha vært ute på byen på 2. juledag. og du kan trygt sei at eg var ute ute på byen...hehe;) Det var årets rotbløyte for å sei det på den mådan!

Cecilie: juledagene

Så va nok ei jul over. Eller ann e jo ikkje heilt øve ennå. Di spele jo fremdeles julasanger, jultreet står å me spise ennå julakaker å julemat. Men alle julaselskapene e over, å eg må innrømma at det e litt herlig. Men mellom alle julaselskapene har eg jo fått tid t å ver me mine gode venner ut på festligheter :) På 1.juledag va eg med Tove å Merete. Me satt i kjellerstua t Tove å pjatta, lo å stor koste osse før me tok turen til Sandnes. Det føltes som et århundre siden sist gang eg va ute der. Me koste osse, men merka jo at det ikkje va Stavanger. Va ikkje så mange kjentfolk me traff på. Men me koste oss for det.

På tirsdagen va meg, Tove og Bente ute. Nok ein gang starta me i kjellerstovå t Tove. Men før me stakk på byen stakk me innom et vorspiel i Stavanger. Der va det ganske fullt, men me koste oss for det :D Så stakk me ut i Stavanger å rocka dansegulvet, men der va det og så fullt at eg trodde eg sko klaustrofobisk anfall der på dansegulvet, haha! Men til glede for di fleste (?) så overlevde eg det og!

I går måtte eg slappa av. Så meg å Anita va i Sandnes å leide oss ein Thriller. Scar tror eg ann hette. Eg vil anbefale denne filmen til alle som e redde for skumle filmer å trenge noge aent enn filmen å tenke på. Eg klarte ikkje å konsentrere meg om annet enn kor dårlige skuespillerene va. Me satt der å lo! Det va TRAGISK! Men filmen va "skummel" til tider. Når det plutselig kom ei øks fygane gjennom skogen osv...!

I dag har meg å Tove våre å vast litt på kvadrat. Koselig det. Seinere i dag ska meg, Anita og Tove bort t Bente å hjelpa hu å vaska ut av leiligheten. Glede meg sånn t inflytningsfest :D

Cecilie: slapp av uke

Då va julaferien godt i gang for nogen av oss! :) For tiå gjer eg faktisk ikkje så masse. Eg ser for det meste på tv, sove å lage litt middag. Ser film å spille spill! Eg har blitt slått i Risk TO ganger på under ei uke, e d mulig? Men eg ska komma sterkt tilbake neste gang! Sånn ellers så har eg vert i Grimstad å henta diverse ting. Fekk med meg Anette på ein roadtrip! Å Frank va som vanlig i godhjørna å slo til med hjemmelaga pizza. Siden det nærme seg jul måtte me jo se to julefilmer... a nightmare before christmas å love actually! Det va en lange tur hjem igjen dagen etter, men det gjekk fint. Eg visste eg sko komma hjem t lasagne ;) I går va meg å Ben hos Anki, der me blei møtt med hjemmelaga kytllingsuppe, heeerlig :D Me slakka såg film å hadde det digg. I dag va det for ein gangs skyld strålande ver når eg våkna, så meg, mamma å pappa tok joggeskorne fatt å tok oss ein tur langs så å sei heile Solastranda:) Merka det hadde blåst ein del i det sista, mye løye som låg langs strandkanten. 

Cecilie: endelig hjemme

Då va eg endelig hjemma på Sola igjen. Fredag fekk eg endelig levert oppgaven som eg har slitt med i flere måneder, så det va herlig ;) Så då va det jo fest, det måtte jo feirast. Frank inviterte oss til bursdagsfest, så det blei god gang fiskastang. Me hørte på alt i fra 90-tallsmusikk til julasanger. Fekk dansa litt swing å forbanna meg på det herliga vinterveret.

Det va ikkje like kjekt når eg sko stå opp tidlig for å reise hje dagen derpå. Men eg kom meg hjem å Brigt henta meg på togstasjonen. Men han måtte bare kjøra meg rett hjem t Sola så eg kunne få meg litt søvn før festlighetene som sko ver på kvelden. Når me endelig va klar alle sammen bar det t Brigt. Me va 4 jenter å Brigt, tippe han storkoste seg då? Hehe. Ittekvert kom Arne og. Eg fekk di t¨å spela 90tallsmusikk og julasanger på lørdagen og;)

Fullt så festlig va det ikkje på søndagen... Dårligare enn dårligast blei eg slått ned i støvlene på Risk, sett på pepperkakebaking og vert på kino;)

Ben: Juleverksted
Då var det gjort:D Årets juleverksted er unnagjort, starten på ein årelang tradisjon;) hihi

Med litt prøving og feiling klarte pepperkaketeamet å designe det perfekte hus.
Me blei litt skeptiske då veggene ikkje var heilt snorbeine, men me klarte å lime huset perfekt sammen med hjelp av litt sparkel. Gudene vet at eg vartfall er ekspert på sparkel nå:) Brigt var litt redd for at me skulle ha for lite pepperkakedeig, så han hadde laga godt med deig...men eg var ein racer på å lage rundinger, designbollerundinger, firkanter, hjerter og ikkje minst helikopter. Helikopter klarte eg bra:D

Men uansett, Designhuset har fått hedersplass i leiligheten til Brigt, så viss nogen vil beundre underverket er det bare til å gje beskjed. Det koster bare 20 kroner i inngangspenger.

Og dessuten, dåkk som ikkje var med på juleverkstedet gjekk glipp av noge big time! Hah! ;)

Ben: juihia pakkedeia jodeli jodeli jodeli!!!

hehe, nogen som lure på kefor eg er så glad? det er jo midt i travleste julestria og eg jobber livlorten ut av meg både på jobb og i leiligheten. men det skal eg fortelle deg: Eg er så glad, for eg har gjort noge som eg aldri hadde trodd eg sko tør å gjer...

Eg har holdt blomsterkurs! HAHAHAHAHA!!!! og det verste er at eg blei ikkje vekkskremd heller. Det er godt noge eg kan gjer igjen, ein dag vel å merke;) Var 11 kursdeltagere som eg lærte å lage ein juledekorasjon. Og eg fekk SÅÅÅ mye skrøyt;) hihi

Egentli så skulle Hanne vær med, men så skjedde det noge slik at ein av oss måtte ver i butikken. Så då tenkte eg...Hekk'au, eg får prøve meg eg:)

Det er ein god følelse: Å mestre noge som du aldri trodde du skulle tørre å gjere!

Cecilie: I`m on my way! (om 2 dager)

Nå e d jammen ikkje lenge t eg har julaferie :D Eg glede meg som ein liten unge! :) I går va eg heldigvis ferdig med ALLE 1 eksamenen min! :P Heeeerlig. Den va i matte å eg følte det gjekk ganske greit :) så nå får eg bare vente i spenning til eg får vite resultatet. I mårå ska eg levere oppgaven min, så etter det e det heilt ferie. Så i mårå e d ut å feire, JIPPI! :D I går va det skikkelig slapp av dag, eg gjor lekser i ca 12,8 minutt, tenkte eg fortjente å slappa av litt siden eg hadde hatt ein 1 timers lang eksamen, haha. Så me va hos Anette å lagte oss god mat, drakk gløgg å såg Pitbull Terje, gøy film! :)

Frste sndag i advent

Den siste tiå har for det meste gått til oppgavegjøring, å nå begynne eg endelig å se lyset i tunellen. Det e jo kun 6 dager ti eg komme hjem. Ska sei! Den 9.deseber har eg satt hjemreisedatoen til. i dg e det jo første søndag i advent å greier, tia fyge! Denne helga ar vert skikkelig slapp av, å det har ikkje vert feil. På fredag va me på bowling! Vell, eg har ikkje så mye å sei om det utenom at eg fekk heile 73 poeng mindre enn han som vant, way to go ;) Men men, eg kan ikkje ver god i alt! Ehh? Så bar det heim t Anette etterpå der det va duga for mange timer med "presidenten". Spilling blei det og i går. Etter ein bedre middag bar det til Anette for å spille Risk. Men siden Frank ikkje bare e god i bowling, men og i Risk så va me ferdig på ein, to, tri å fekk tid t et pr timer med "presidenten" i går og! ;) I dag hr det bare vert slapp av, det e jo tross alt søndag. Meg å han eine eg bor med har såde å sett på et program på tv3 om folk som har ville dyr til kjæledyr. Ein hadde foreks. tiger, mens ein annen hadde aligator. E det mulig? Kanskje eg ska få meg ei løva eller no? Tror eg drøy`ann! Men men, nå  må eg få gjort noge skole, kan ikkje vase vekk heile dagen.


Bente: Moviestar?

Sted: Bon Appetitt - Vågen 33
Tid : 19:45
Dag: Torsdag

Ein trist og grå kveld trasker Bente inn på Vågen 33 etter ein lang og hard dag på jobb. Jobba fra 8.00 til 19.30 og føle seg ganske svolten og trøtt i maska. Bente tviler eit sekund men bestemmer seg for å gå på Bon appetitt....som vanlig. Når det endelig er Bente sin tur bestiller ho ein Chicken wraps som i grunnen er litt sunn..kanskje. Det er da den blonde ekspeditøren spør:

-Om du jobber her på Vågen?
B: Ehh....nei...
-Åh, nei..hehe...syns bare du såg så kjent ut
B: Eg jobbe oppe i gata her...men så har eg jo vært her eit par gonger i det siste (mildt underdrevet) Eg pusse opp ein leilighet ser du, så eg får ikkje lagt meg middag.
-Oki, nei for eg tenkte liksom..."Ho har eg sett før ein plass, er ho skuespiller eller noko?"
B: Nei, ikkje akkurat...den var ny:-D

Og det dere må legge merke til her folkens, er dette: ..."Ho har eg sett før ein plass, er ho skuespiller eller noko?"

Så det Bente umidelbart tenkte då var..."kafor ein skuespiller ligner eg på?" Både Jennifer Aniston, Angelina Jolie og Uma Thurman fløy gjennom hjernen til Bente. Ho nikka og smilte, tok chicken wrapsen og gjekk fornøyd ut til bilen.

"you made my day" 

hits